İnternete lenovo ideacentre 3 yazıp lenovonun sitesine girin orda yazıyor şuan çok kötü bir durumdayımSistem özellikleriniz nedir?
İşlemciniz Windows 8.1 desteklemiyor, Windows 10'dan düşük bir işletim sistemi kurduğunuz için böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz. Bu işlemciyle Windows 10 ve üstü işletim sistemlerini kullanabilirsiniz.İnternete lenovo ideacentre 3 yazıp lenovonun sitesine girin orda yazıyor şuan çok kötü bir durumdayım
Driver felan kursam olmazmı yanımda bir laptop daha varİşlemciniz Windows 8.1 desteklemiyor, Windows 10'dan düşük bir işletim sistemi kurduğunuz için böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz. Bu işlemciyle Windows 10 ve üstü işletim sistemlerini kullanabilirsiniz.
olmaz belkide. yine windows 10 a geçin.Driver felan kursam olmazmı yanımda bir laptop daha var
Çünkü genellikle herkes msinfo32 den sistem modeline bakıp dver yüklüyorİşlemciniz Windows 8.1 desteklemiyor, Windows 10'dan düşük bir işletim sistemi kurduğunuz için böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz. Bu işlemciyle Windows 10 ve üstü işletim sistemlerini kullanabilirsiniz.
İşlemciniz desteklemiyor hocam, driver kurmaya çalışsanız bile sistem hata verecektir zaten.Driver felan kursam olmazmı yanımda bir laptop daha var
Tamam iyi günlerİşlemciniz desteklemiyor hocam, driver kurmaya çalışsanız bile sistem hata verecektir zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.