Windows 10'dan Windows 8.1'e Geri Dönüş

Ben de ona bağlıyorum. İşlemcim Celeron hem de en kötü Celeron'lardan biri. 4 GB RAM çok fazla sıkıntı yaratmıyor ama sistem 7 yıllık olunca RAM eklemek istemiyorum.

İyi de bence sizin PC'de 64GB RAM olamaz. Yoksa uçardı, ki 64GB RAM olduğu için işlemcinizin de iyi olduğunu düşünüyorum.

Hiç gerek yok gereksiz işlemlere, kapatılamayan Update ve Defender'a. Aşırı derecede mutluyum 8.1 Pro'da. Windows'u mu dilediğim gibi son performans kullanıyorum sıkıntısız. Herkese de tavsiye ediyorum. Milyon tane işlemle sistemi kararsızlaştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor Windows 10. Güncellik ve güvenlik sizin olsun bana verin 8.1'leri. En basit örneğiyle aşağıya kullanım değerlerini bırakıyorum. Daha ne olsun yahu

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 71

Crack kullandığımızı nereden çıkartıyorsun?
Anti-Virüs'ün zaten amacı bu. Zararlı yazılımları siler.
Umarım troll değilsindir.
Bu arada şunu unutma. Crack yazılımların hiçbiri orijinal performansını veremez.

Senin gömdüğün Windows 10 arkada zibilyon tane işlem çalışmasına rağmen gayet güzel performans veriyor.
Öznel düşüncelerinizi kendinize saklayın.

Usta internet yıkılıyor bu konuda. Acrobat hata verdi, programlar aniden kapanıyor diye. Sizin hiç internetten haberiniz yokmuş gibi konuşuyosunuz. Yabancı sitelerde bile bu mesele aşırı derece fazla.

Kesinlikle katılıyorum ama şunu da eklemek isterim ki Windows 8.1 Windows 10'dan çok daha hafif. Hakkını yiyemem. 8.1'de DX12, Ryzen desteği ve yazılım güncellemeleri olsa Windows 10'da durmazdım. Zaten burada da sizin dedikleriniz devreye giriyor. ''En güncel Windows sürümü''
Orta-üst seviye olmayan sistemlerde 10 ile uğraşmak faydasız. 8.1 böyle sistemler için ideal. 8.1'in hakkı yeniyor, Microsoft tarafından üvey evlat muamelesi görüyor.
Usta internet yıkılıyor bu konuda. Acrobat hata verdi, programlar aniden kapanıyor diye. Sizin hiç internetten haberiniz yokmuş gibi konuşuyosunuz. Yabancı sitelerde bile bu mesele aşırı derece fazla.
Merak etmeyin, her şeyden haberimiz var. Bu yazdıklarımızı öylesine yazmıyoruz.

Crack kurarsanız her zaman çöker. Hem öyle bir bilgisayara SSD almamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…