Hocam işlemciniz Celeron. Normal bence yani. Ayrıca 4 GB RAM var cihazınızda. Celeron'a istersen NVMe SSD tak yine de bir halt olmaz. Böyle 2. veya 3. nesil İ3, İ5, İ7 bir cihaz varsa SSD takınca son nesil İ7 gibi çalışıyorlar.
Ben de ona bağlıyorum. İşlemcim Celeron hem de en kötü Celeron'lardan biri. 4 GB RAM çok fazla sıkıntı yaratmıyor ama sistem 7 yıllık olunca RAM eklemek istemiyorum.
Hiç gerek yok gereksiz işlemlere, kapatılamayan Update ve Defender'a. Aşırı derecede mutluyum 8.1 Pro'da. Windows'u mu dilediğim gibi son performans kullanıyorum sıkıntısız. Herkese de tavsiye ediyorum. Milyon tane işlemle sistemi kararsızlaştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor Windows 10. Güncellik ve güvenlik sizin olsun bana verin 8.1'leri. En basit örneğiyle aşağıya kullanım değerlerini bırakıyorum. Daha ne olsun yahu
İyi diyorsun ama sizde orijinal Windows 10 kullanmıyonuz cracktemi sıkıntı var sürekli hata veriyor Windows 10 belirli bir süre sonra acrobat kendi kendine kapanıyor phoshop hata veriyor.
Ve bu sorunu çok aradım yabancı sitelerde çözen yok.
Bir de fark ettim ki Windows Defender'ı kapatınca çoğu program çalışmıyor kapatmayın crakleri siliyor.
64 GB RAM'e göre çok fazla yavaş çalışıyor Windows 10 (antivirus dahi yok )
Crack kullandığımızı nereden çıkartıyorsun?
Anti-Virüs'ün zaten amacı bu. Zararlı yazılımları siler.
Umarım troll değilsindir.
Bu arada şunu unutma. Crack yazılımların hiçbiri orijinal performansını veremez.
Hiç gerek yok gereksiz işlemlere, kapatılamayan Update ve Defender'a. Aşırı derecede mutluyum 8.1 Pro'da. Windows'u mu dilediğim gibi son performans kullanıyorum sıkıntısız. Herkese de tavsiye ediyorum. Milyon tane işlemle sistemi kararsızlaştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor Windows 10. Güncellik ve güvenlik sizin olsun bana verin 8.1'leri. En basit örneğiyle aşağıya kullanım değerlerini bırakıyorum. Daha ne olsun yahu
Usta internet yıkılıyor bu konuda. Acrobat hata verdi, programlar aniden kapanıyor diye. Sizin hiç internetten haberiniz yokmuş gibi konuşuyosunuz. Yabancı sitelerde bile bu mesele aşırı derece fazla.
Neden mi kullanalım? Çünkü en güncel Windows sürümü. SSD'ler için en uygun Windows sürümü kendisi. HDD ile kullanıp "bu çok yavaş" demeyin artık lütfen. SSD ile Windows 10 gayet güzel ve seri bir şekilde çalışıyor.
Kesinlikle katılıyorum ama şunu da eklemek isterim ki Windows 8.1 Windows 10'dan çok daha hafif. Hakkını yiyemem. 8.1'de DX12, Ryzen desteği ve yazılım güncellemeleri olsa Windows 10'da durmazdım. Zaten burada da sizin dedikleriniz devreye giriyor. ''En güncel Windows sürümü''
Orta-üst seviye olmayan sistemlerde 10 ile uğraşmak faydasız. 8.1 böyle sistemler için ideal. 8.1'in hakkı yeniyor, Microsoft tarafından üvey evlat muamelesi görüyor.
Usta internet yıkılıyor bu konuda. Acrobat hata verdi, programlar aniden kapanıyor diye. Sizin hiç internetten haberiniz yokmuş gibi konuşuyosunuz. Yabancı sitelerde bile bu mesele aşırı derece fazla.