Windows 10'dan Windows 8.1'e nasıl geçebilirim?

254052

Hectopat
Arkadaşlar Rufus ile USB'yi hazırladım fakat sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. W10'dan W8'e geçme sebebim PC'nin yavaşlaması. Sistem kötü olduğu için nasıl geçebilirim?

Arkadaşlar Rufus ile USB'yi hazırladım fakat sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. W10'dan W8'e geçme sebebim PC'nin yavaşlaması. Sistem kötü olduğu için nasıl geçebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10'dan Windows 8'e geçince bilgisayarınızın hızlanacağı düşüncesine nereden vardınız öğrenebilir miyim ?
Arkadaş HDD kullanıyorsa, HDD Windows 10'da Windows 8.1'e göre bayağı ağır kalıyor. Ayrıca sistemindeki RAM miktarı da az olabilir.

Burada ne yapmam gerekiyor D diski dursun istiyorum hangisi C hangisi D?

Dosya Ekleri

• IMG_20200412_012303.jpg
    IMG_20200412_012303.jpg
    1.016,4 KB · Görüntüleme: 38
Zaten Windows 10'un son sürümlerini falan yüklediyseniz boşta bile 2.5 GB RAM kullanımını görmüşsünüzdür. Ama tavsiyem Windows 8.1 veya Windows 10 1607 sürümünü yükleyin. 1607 sürümünde boşta 1.2GB RAM tüketiyordu bende. (Bende de 4GB DDR3 1066Mhz RAM var :)
Burada ne yapmam gerekiyor D diski dursun istiyorum hangisi C hangisi D?

Bunu aslında senin en başta bakman gerekiyordu.

Zaten Windows 10'un son sürümlerini falan yüklediyseniz boşta bile 2.5 GB RAM kullanımını görmüşsünüzdür. Ama tavsiyem Windows 8.1 veya Windows 10 1607 sürümünü yükleyin. 1607 sürümünde boşta 1.2 GB RAM tüketiyordu bende. (Bende de 4 GB DDR3 1066MHz RAM var :)

Bunu aslında senin en başta bakman gerekiyordu.

Kapatıp bakayım mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı