M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #21 Muhammet_Mustafa dedi: 64 Bit kaldırıyorsa 64 Bit kullanın derim hocam. Sistem çok rahat çalışsın diyorsanız, size son tavsiyem XP SP3 olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yalnız XP güvenlik güncellemesi almadığı için her türlü virüs bulaşabilir ve virüslerde yavaşlatabilir.
Muhammet_Mustafa dedi: 64 Bit kaldırıyorsa 64 Bit kullanın derim hocam. Sistem çok rahat çalışsın diyorsanız, size son tavsiyem XP SP3 olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yalnız XP güvenlik güncellemesi almadığı için her türlü virüs bulaşabilir ve virüslerde yavaşlatabilir.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #22 Riqhtful dedi: Windows 8.1'de pek stabil olmuyor. Windows 10 ile Windows 7 arasında bir performans sergiliyor. Ama ben maksimun performans istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi nereden çıkardınız? Windows 8.1 en stabil ve sistem cpu'suna en az yüklenen işletim sistemidir.
Riqhtful dedi: Windows 8.1'de pek stabil olmuyor. Windows 10 ile Windows 7 arasında bir performans sergiliyor. Ama ben maksimun performans istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi nereden çıkardınız? Windows 8.1 en stabil ve sistem cpu'suna en az yüklenen işletim sistemidir.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #23 m3081 dedi: Neden 32 Bit kullanacaksınız 64 Bit daha iyi. Genişletmek için tıkla... 32-Bit hiç denemedim, maksimun performans için kullanmak istiyorum.
m3081 dedi: Neden 32 Bit kullanacaksınız 64 Bit daha iyi. Genişletmek için tıkla... 32-Bit hiç denemedim, maksimun performans için kullanmak istiyorum.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 6 Aralık 2020 #24 Riqhtful dedi: Windows 8.1'de pek stabil olmuyor. Windows 10 ile Windows 7 arasında bir performans sergiliyor. Ama ben maksimun performans istiyorum. Denediğimden böyle dedim, sonucunda pek haz alamadım. O yüzden 7 biraz iyi aslında. Genişletmek için tıkla... O zaman geçebilirsiniz oyun oynuyorsanız. Ama desteği kesildiği için bazı programlar çalışmayabilir.
Riqhtful dedi: Windows 8.1'de pek stabil olmuyor. Windows 10 ile Windows 7 arasında bir performans sergiliyor. Ama ben maksimun performans istiyorum. Denediğimden böyle dedim, sonucunda pek haz alamadım. O yüzden 7 biraz iyi aslında. Genişletmek için tıkla... O zaman geçebilirsiniz oyun oynuyorsanız. Ama desteği kesildiği için bazı programlar çalışmayabilir.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #25 Riqhtful dedi: Windows 8.1'de pek stabil olmuyor. Windows 10 ile Windows 7 arasında bir performans sergiliyor. Ama ben maksimun performans istiyorum. Denediğimden böyle dedim, sonucunda pek haz alamadım. O yüzden 7 biraz iyi aslında. Genişletmek için tıkla... 7 Kullanabilirsiniz o zaman X64 sürümü kullanmanızı tavsiye ederim.
Riqhtful dedi: Windows 8.1'de pek stabil olmuyor. Windows 10 ile Windows 7 arasında bir performans sergiliyor. Ama ben maksimun performans istiyorum. Denediğimden böyle dedim, sonucunda pek haz alamadım. O yüzden 7 biraz iyi aslında. Genişletmek için tıkla... 7 Kullanabilirsiniz o zaman X64 sürümü kullanmanızı tavsiye ederim.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #26 Vâreste Feylesof dedi: Bu bilgiyi nereden çıkardınız? Windows 8.1 en stabil ve sistem cpu'suna en az yüklenen işletim sistemidir. Genişletmek için tıkla... Doğru bir kurulum yapılmadığından muhtemel 8.1'i pek sevmedim. Aslında aklımda bu işletim sistemi vardı. m3081 dedi: 7 Kullanabilirsiniz o zaman X64 sürümü kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Eski işletim sistemim buydu. Baya keyif alıyordum.
Vâreste Feylesof dedi: Bu bilgiyi nereden çıkardınız? Windows 8.1 en stabil ve sistem cpu'suna en az yüklenen işletim sistemidir. Genişletmek için tıkla... Doğru bir kurulum yapılmadığından muhtemel 8.1'i pek sevmedim. Aslında aklımda bu işletim sistemi vardı. m3081 dedi: 7 Kullanabilirsiniz o zaman X64 sürümü kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Eski işletim sistemim buydu. Baya keyif alıyordum.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 6 Aralık 2020 #27 m3081 dedi: Yalnız XP güvenlik güncellemesi almadığı için her türlü virüs bulaşabilir ve virüslerde yavaşlatabilir. Genişletmek için tıkla... Aynı sıkıntı diğer işletim sistemlerinde de var -az da olsa-. Adam akıllı kullanınca bir sorun çıkmaz. Mesela ben antivirüs kullanmıyorum. Sistemime zararlı yazılımlar yüklemiyorum, yüklemeden önce güvenlik taramasından geçiriyorum.
m3081 dedi: Yalnız XP güvenlik güncellemesi almadığı için her türlü virüs bulaşabilir ve virüslerde yavaşlatabilir. Genişletmek için tıkla... Aynı sıkıntı diğer işletim sistemlerinde de var -az da olsa-. Adam akıllı kullanınca bir sorun çıkmaz. Mesela ben antivirüs kullanmıyorum. Sistemime zararlı yazılımlar yüklemiyorum, yüklemeden önce güvenlik taramasından geçiriyorum.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #28 Riqhtful dedi: 32-Bit hiç denemedim, maksimun performans için kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 32 Bit 64 bitten daha yavaş.
Riqhtful dedi: 32-Bit hiç denemedim, maksimun performans için kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 32 Bit 64 bitten daha yavaş.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #29 Muhammet_Mustafa dedi: 64 bit kaldırıyorsa 64 bit kullanın derim hocam. Sistem çok rahat çalışsın diyorsanız, size son tavsiyem XP sp3 olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet, çok iyi ama bazı oyunlarımın desteği XP olmadığından geçmek istemiyorum. m3081 dedi: 32 Bit 64 bitten daha yavaş. Genişletmek için tıkla... Peki, bu bilgi için teşekkür ederim.
Muhammet_Mustafa dedi: 64 bit kaldırıyorsa 64 bit kullanın derim hocam. Sistem çok rahat çalışsın diyorsanız, size son tavsiyem XP sp3 olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet, çok iyi ama bazı oyunlarımın desteği XP olmadığından geçmek istemiyorum. m3081 dedi: 32 Bit 64 bitten daha yavaş. Genişletmek için tıkla... Peki, bu bilgi için teşekkür ederim.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 6 Aralık 2020 #30 Riqhtful dedi: 32-Bit hiç denemedim, maksimun performans için kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 32 Bit daha iyi olur. Ama oyunun gereksinimlerinde 64 Bit varsa 64 Bit kurmanız gerekir.
Riqhtful dedi: 32-Bit hiç denemedim, maksimun performans için kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 32 Bit daha iyi olur. Ama oyunun gereksinimlerinde 64 Bit varsa 64 Bit kurmanız gerekir.