Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 29 Aralık 2021 #11 uwu emrw kun dedi: Ne nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Desteklenmeyen işlemciye Windows 11.
uwu emrw kun dedi: Ne nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Desteklenmeyen işlemciye Windows 11.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #12 Xcylde dedi: Desteklenmeyen işlemciye Windows 11. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşın konusu vardı ararsanız bulursunuz.
Xcylde dedi: Desteklenmeyen işlemciye Windows 11. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşın konusu vardı ararsanız bulursunuz.
E EFE_KAYGISIZ Megapat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #13 @uwu emrw kun Güvenli mi ?Güncelleme olıyor mu?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 30 Aralık 2021 #14 EFE_KAYGISIZ dedi: @uwu emrw kun güvenli mi? Güncelleme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 30 Aralık 2021 #15 Arkadaşlar soruma yanıt verseniz acaba format atıp Windows 11 kurmayı bende biliyorum zaten. Windows 10dan memnunum şuan sadece görünümü değiştirmek istiyorum.
Arkadaşlar soruma yanıt verseniz acaba format atıp Windows 11 kurmayı bende biliyorum zaten. Windows 10dan memnunum şuan sadece görünümü değiştirmek istiyorum.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 30 Aralık 2021 #16 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 16 Ocak 2022 #17 Kerm_e dedi: Arkadaşlar soruma yanıt verseniz acaba format atıp Windows 11 kurmayı bende biliyorum zaten. Windows 10'dan memnunum şu an sadece görünümü değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Temayı değiştirdiniz mi? Bende değiştirmek istiyorum ama biraz fazla program kurmak gerekiyor virüs falan bulaştırmayalım cihaza.
Kerm_e dedi: Arkadaşlar soruma yanıt verseniz acaba format atıp Windows 11 kurmayı bende biliyorum zaten. Windows 10'dan memnunum şu an sadece görünümü değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Temayı değiştirdiniz mi? Bende değiştirmek istiyorum ama biraz fazla program kurmak gerekiyor virüs falan bulaştırmayalım cihaza.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 17 Ocak 2022 #18 Silinen üye dedi: Temayı değiştirdiniz mi? Bende değiştirmek istiyorum ama biraz fazla program kurmak gerekiyor virüs falan bulaştırmayalım cihaza. Genişletmek için tıkla... Bende ondan korktuğum için bıraktım arayışımı, Windows 11 biraz daha gelişince Rufus'tan sistem gereksinimlerini kaldırıp yükleyeceğim. Silinen üye dedi: Temayı değiştirdiniz mi? Bende değiştirmek istiyorum ama biraz fazla program kurmak gerekiyor virüs falan bulaştırmayalım cihaza. Genişletmek için tıkla... Siz bir şey buldunuz mu? Son düzenleme: 17 Ocak 2022
Silinen üye dedi: Temayı değiştirdiniz mi? Bende değiştirmek istiyorum ama biraz fazla program kurmak gerekiyor virüs falan bulaştırmayalım cihaza. Genişletmek için tıkla... Bende ondan korktuğum için bıraktım arayışımı, Windows 11 biraz daha gelişince Rufus'tan sistem gereksinimlerini kaldırıp yükleyeceğim. Silinen üye dedi: Temayı değiştirdiniz mi? Bende değiştirmek istiyorum ama biraz fazla program kurmak gerekiyor virüs falan bulaştırmayalım cihaza. Genişletmek için tıkla... Siz bir şey buldunuz mu?
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 17 Ocak 2022 #19 Kerm_e dedi: Bende ondan korktuğum için bıraktım arayışımı, Windows 11 biraz daha gelişince Rufus'tan sistem gereksinimlerini kaldırıp yükleyeceğim. Siz bir şey buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Bu kadar yapabildim mouse imlecini de değiştirdim. İconlarla uğraşasım gelmedi ama YouTube'da Windows 11'in aynısını yapıyorlardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kerm_e dedi: Bende ondan korktuğum için bıraktım arayışımı, Windows 11 biraz daha gelişince Rufus'tan sistem gereksinimlerini kaldırıp yükleyeceğim. Siz bir şey buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Bu kadar yapabildim mouse imlecini de değiştirdim. İconlarla uğraşasım gelmedi ama YouTube'da Windows 11'in aynısını yapıyorlardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et