Öncelikle merhaba arkadaşlar;
Ben Windows 7 Ultimate kullanıyordum fakat bilgisayarcıya Windows 10 Pro kurmasını söyledim. Bana sistemin eski, eski sistemlerde Windows 10 ağır olur Windows 7'de kal dedi.
Bu yüzden Windows 7'de kalıyorum abi.
Sence ne yapmalıyım ? @THE_MILLER@Murat5038
Hazır konudayken başlığı da düzeltseniz, böyle sanki Windows 10, bilgisayarcı önermemiş gibi oluyor.
Onların çoğu tabiri caizse bu konularda cahil. En stabil ve güvenli Windows işletim sistemi şu an 10'dur.
Zaten Windows 10 format için CD'si yokturda ondan önermez. Her bakkal amca Windows 7 önerir çünkü başka format CD'si yoktur. Bu arada Windows 10 her sistemde stabil çalışmaz.
DVD hepsinde var ama çoğu lisanslama işini yapamıyor. Bu sebepten araları iyi değil. Öyle yerlere kurdurup korsana destek vereceğinize, 40 TL civarına bir " OEM KEY " alın daha iyi. Anakart değiştirmediğiniz sürece de lisanslı ürün kullanmaya devam edersiniz.