İşletim sistemleri 8-10 yaşında olunca bayatlıyorlarsa, 8-10 yaşındaki donanımlar taze mi kalıyorlarBahsettiğiniz bakkallar Technopat ve Technopat Sosyal'den bol bol yararlanıyorlar. Bilin istedim.
Bununla birlikte Windows 7 dediğiniz işletim sistemi 2009'da yayınlandı. 8 yaşındaki bir işletim sistemiyle Windows 10'u karşılaştırmak bile saçma. Ülkecek bir geri kalmışlığımız var ki bu teknolojiye de yansıyor.
Aklına çilek'in nasıl daha güzel olduğu gelenlere faydalı oluyoruz. Faydalı olmadığımızı düşünüyorsan daha " faydalı" forumlara gidebilirsin.İşletim sistemleri 8-10 yaşında olunca bayatlıyorlarsa, 8-10 yaşındaki donanımlar taze mi kalıyorlar
Geri kalmışlığın ölçütü, kapitalist bir sistemin kakaladığı işe yaramaz yazılımlarsa, haklısınız.
Ayrıca...
Çileğin şekerli mi, şekersiz mi yenileceğinden bahsedilen bir sitenin, birilerine ne kadar faydalı olduğunu bilemeyiz![]()
Buradaki yararlılık unsuru, forumlara özgü değildir.Aklına çilek'in nasıl daha güzel olduğu gelenlere faydalı oluyoruz. Faydalı olmadığımızı düşünüyorsan daha " faydalı" forumlara gidebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.