Program kullanmadım sadece CMD deden birkaç kod yazdım sonra 1 kaç ay beleş kullanıyordum.
CMD linansladım derken anladığım kadarı ile lisanslamak için program kullanmişsınız temiz format atti iseniz bir şey olmaz ama bilgisayarınız büyük ihtimalle köle olmuştur önceden o tahmin ettiğim programlardan kullandı iseniz.
CMD'den lisanslamak için programa ihtiyacın yok ne alaka.
CMD linslamak derken bazı programlar var CMD birkaç işlem ile bedava lisans yapıyor onlardan zannettim.
CMD linansladım derken anladığım kadarı ile lisanslamak için program kullanmişsınız temiz format atti iseniz bir şey olmaz ama bilgisayarınız büyük ihtimalle köle olmuştur önceden o tahmin ettiğim programlardan kullandı iseniz.
Zaten belirttim orada format attı iseniz bir sorun çıkmaz diyeOnların da tek yaptığı sisteme kıytırık virüs/malware atmak, formattan sonra silinip gidiyor. Konu sahibinin endişe edeceği bir durum yok.
Program kullanmadım sadece CMD deden birkaç kod yazdım sonra 1 kaç ay beleş kullanıyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.