Çözüldü Windows 10'u CMD'den etkinleştirdim nasıl silebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gardi0

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben Windows'u CMD'den lisansladım ve lisans alacağım o yüzden PC'ye format attım fakat hala risk var mı yani PC'ye bir şey olur mu?

Çözüm
Program kullanmadım sadece CMD deden birkaç kod yazdım sonra 1 kaç ay beleş kullanıyordum.

Sıkıntı yok, dediğim gibi ben 10+ senedir bu şekilde kullanıyorum. Sen formatını atmışsın retail tipi keylerden aldıysan da girip etkinleştir devam et.
CMD linansladım derken anladığım kadarı ile lisanslamak için program kullanmişsınız temiz format atti iseniz bir şey olmaz ama bilgisayarınız büyük ihtimalle köle olmuştur önceden o tahmin ettiğim programlardan kullandı iseniz.

CMD'den lisanslamak için programa ihtiyacın yok ne alaka.

Program kullanmadım sadece CMD deden birkaç kod yazdım sonra 1 kaç ay beleş kullanıyordum.

Onların da tek yaptığı sisteme kıytırık virüs/malware atmak, formattan sonra silinip gidiyor. Konu sahibinin endişe edeceği bir durum yok.
Zaten belirttim orada format attı iseniz bir sorun çıkmaz diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…