Windows 10'u CMD'den etkinleştirmenin zararı

Shaw Dickerson

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar selamlar!
Ben zamanında deneme sürümü olan Windows'un süresi bitince CMD'den etkinleştirmiştim tahmin ettiğiniz programı.

Falan kullanmadım dün @184424 adlı arkadaşımızın konusunu okudum ve CMD'den etkinleştirdiğim Windows'u kaldırdım yani şu anda Windows'u etkinleştir yazısı var yakında Key alacağım ve bunun bilgisayarıma bir zararı olmuş mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
En sağlıklısı temiz kurulum demekten çekinmiyorum. Evet, en sağlıklı yol temiz kurulum. Benim verdiğim yöntem kısa vadede cihazı temiz yapıyor o korsan etkinleştirmeden. O attığın kodlar ile aslında KMSpico'nun yaptığı iş yapılıyor. Sunucu değişiyor 180 günlük korsan etkinleştirme başlıyor. O metni okudum gerçekten sapıtmış bazı yerlerde. KMSpico kaynak kodundan türetme mi? Daha ötesi komedi şöleni. O dosyadaki yöntem korsan yöntemdir dostum.

İnternette satılan OEM'lere daha önce de orijinaldir fakat yasal olup olmadığının tartışılır olduğunu söylemiştik. Zira OEM lisanslar donanım üreticilerine donanıma o lisansı geçirsinler diye verilenlerden.

Tamam en yakın format atacağım ilgilenen herkese teşekkürler

Bir şey soracağım ben de Windows'u aynı şekilde etkinleştirdim ancak yaklaşık 2 senedir kullanmaktayım yani 180 günü geçmeme rağmen herhangi bir şey olmadı neden?

Bir şey soracağım ben de Windows'u aynı şekilde etkinleştirdim ancak yaklaşık 2 senedir kullanmaktayım yani 180 günü geçmeme rağmen herhangi bir şey olmadı neden?
CMD'ye slmgr /xpr yazıp sonucunu atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…