Windows 10'u KMS ile etkinleştirme sonrası temiz kurulum

Rikaf Adam

Hectopat
Kardeşim Windows'unu KMSpico kullanarak etkinleştirmiş. Ben de UEFI temiz kurulum yaptım. Temiz kurulumdan önce ürün anahtarını sildim, kurulum esnasında Windows'u kuracağım yeri biçimlendirdim ve kurulumdan sonra ne olur ne olmaz yine ürün anahtarını sildim. Etkinleştirme yerinde "kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanmadığımız için Windows'u bu cihazda etkinleştiremiyoruz" yazıyor. Gitmiş midir, KMS sunucularıyla bağlantısı kalmış mıdır?

Kardeşim Windows'unu KMSpico kullanarak etkinleştirmiş. Ben de UEFI temiz kurulum yaptım. Temiz kurulumdan önce ürün anahtarını sildim, kurulum esnasında Windows'u kuracağım yeri biçimlendirdim ve kurulumdan sonra ne olur ne olmaz yine ürün anahtarını sildim. Etkinleştirme yerinde "kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanmadığımız için Windows'u bu cihazda etkinleştiremiyoruz" yazıyor. Gitmiş midir, KMS sunucularıyla bağlantısı kalmış mıdır?

Format atınca gider genel olarak, bağlanamıyoruz demişti süreci doğru yaptığınıza emin misniz?
Değilseniz tekrar formatlatyın.

Normalde kmspico formattan sonra silinir. Ama "Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanmadığımız için Windows'u bu cihazda etkinleştiremiyoruz." yazması kafamı karıştırmadı değil, windowsunda kms serverinden çıktı mı diye düşünmüyor değilim.

Kalmamıştır bence sonunçta diski komple temizledin varsa virüste yok olmuştur :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

KMSpico için formata gerek yok. SECOH-QAD.dll SECHOH-QAD.exe dosyaları KMSpico zararlısının dosyalarıdır MBAM, Norton, Bitdefender, Kaspersky ile kolayca silinebilen zararlı. Ayrıca ürün anahtarını sildiğin iyi olmuş. Bir bağlantı kaldığını düşünmüyorum.

Format atınca gider genel olarak, bağlanamıyoruz demişti süreci doğru yaptığınıza emin misniz?
Değilseniz tekrar formatlatyın.
Dediğim gibi temiz kurulumdan sonra ürün anahtarını sildim o yüzden olabilir.
KMSpico için formata gerek yok. SECOH-QAD.dll SECHOH-QAD.exe dosyaları KMSpico zararlısının dosyalarıdır MBAM, Norton, Bitdefender, Kaspersky ile kolayca silinebilen zararlı. Ayrıca ürün anahtarını sildiğin iyi olmuş. Bir bağlantı kaldığını düşünmüyorum.
Peki Windows anahtarı satın alsam çalışır mı?

"Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanmadığımız için Windows'u bu cihazda etkinleştiremiyoruz." yazması beni tedirgin etti normal midir bu?

Hocam ne güzel işte. KMSpico anahtarı bilgisayarınıza bağlanmamış. Temiz bir key alırsan çalışır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı