Windows 10'u kodla etkinleştirmek zararlı mı?

Lise

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sağ altta Windows etkinleştir yazıyordu ve görev çubuğu ayarları ve kişiselleştiri kullanamıyordum. Bundan dolayı internette bulduğum bu video ile artık Windows etkinleştir yazmıyor ve tüm ayarlara erişebiliyorum ama bir sorun olur mu diye kafama takıldı. Virüs gibi şeyler var mıdır?

Video silindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle CMD üzerinden sizi KMSpico sunucularına bağlayarak etkinleştirtmiştir, o sunucunun PC'nizde ne yaptığını bilemezsiniz, en basitinden internetinizi kullanıp sizi izlenme botu haline getirebilir ve hiç fark etmezsiniz, bundan kurtulmanın en kesin yoluda format, format attıktan sonra şu yöntemi kullanarak etkinleştirebilirsiniz;

Video yok, CMD'ye kod yazarak mı etkinleştirdi?
evet.
Nasıl etkinleştirdin? Ne kodu? CMD mi yoksa anahtar mı?
cmd ye windows 10 pro kodu yazdım
şimdi o cmd ile yatığım işlemi geri aldım şuan ürün anahtarı yok diyor şimdi gitmişmidir.

Son düzenleme:
Şimdi o CMD ile yatığım işlemi geri aldım şu an ürün anahtarı yok diyor şimdi gitmiş midir?

Artık başka sunuculara bağlı değildir ama bağlıyken PC'ye bir zararlı yazılım kurmuş mudur bilmemem, bilemediğimiz noktada bu zaten o yüzden format öneriyoruz.

Artık başka sunuculara bağlı değildir ama bağlıyken PC'ye bir zararlı yazılım kurmuş mudur bilmemem, bilemediğimiz noktada bu zaten o yüzden format öneriyoruz.
hocam şuan malwarebytes ile tarıyorum virüs çıkmadı ve windows etkinleştir tekrar geldi umarım bir sorun yoktur.

Hocam bir de tarama yaparken %70 kullanıyor normal mi?

Bunun yerine CMD'nin kendi komutunu kullanın. 270 gün deneme veriyor, hala veriyorsa tabii. 9 ayda bir formatlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…