Windows 10'u korsan ile etkinleştirmenin orijinalden farkı var mı?

Kullanma o komutları.

Bunu oku.

Kullanma bunu, kms.lotro.cc diye bir resmi KMS sunucusu yok (zaten artık resmi şekilde yok).

Peki bunu silmek için ne yapmam gerekiyor key mi satın alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:

format attım şuan bu durumda bir sıkıntı yaratırmı

veya key alınca gidecekse hangi siteden alabilirim win 10 pro kullanıyorum

Eki Görüntüle 1972781

format attım şuan bu durumda bir sıkıntı yaratırmı

veya key alınca gidecekse hangi siteden alabilirim win 10 pro kullanıyorum

Format attıysan bu şekilde kullanman bir sıkıntı yaratmaz. Sadece kişiselleştirme yapamazsın ve etkinleştir yazı sürekli gözükür.

Ücretsiz halletmek istersen inceleyebilirsin. Sanal makine kurmak zor gelirse ucuz keylerden satın alarak da halledebilirsin.

bunu yapmamım zararı olurmu peki key alsam format attığımda key gidiyormu yeni key almammı gerekiyor yoksa key anakarta çakılıp kalıyormu

Bunu yapmamım zararı olur mu peki key alsam format attığımda key gidiyor mu yeni key almammı gerekiyor yoksa key anakarta çakılıp kalıyor mu?

OEM key alirsan bilgisayari formatlasan bile key gitmez. Düzgün bir yerden Retail key alirsan Windows, Microsoft hesabına bağlanır. Bilgisayara o hesapla oturum açarsan yine etkinleştirilir. Sonda anakarta çakılıyor dedigin key türü OEM oluyor. Ben de onu tercih ediyorum.

OEM nerden alabilirim peki varmı link

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…