B BonaFide Centipat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 56 27 Kasım 2020 #1 Windows 10'u USB belleğime kurmak istiyorum. Bunu yaparken USB belleği NTFS mi yoksa FAT32 olarak mı biçimlendirmeliyim? EDIT: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda da biçimlendirme seçeneği NTFS olarak gözüküyor. Son düzenleme: 27 Kasım 2020
Windows 10'u USB belleğime kurmak istiyorum. Bunu yaparken USB belleği NTFS mi yoksa FAT32 olarak mı biçimlendirmeliyim? EDIT: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda da biçimlendirme seçeneği NTFS olarak gözüküyor.
LoVerPC Picopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 376 Çözümler 3 Yer Uzay Boşluğu, Kuasar merkezine 50 ışık yılı mesafe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2020 #11 BonaFide dedi: NTFS olarak biçimlendiriyorum.Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rufus otomatik olarak ayarlıyor, Microsoft'un programı da öyle. Artı 0 Eksi
BonaFide dedi: NTFS olarak biçimlendiriyorum.Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rufus otomatik olarak ayarlıyor, Microsoft'un programı da öyle.
creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #12 Windows için NTFS candir fat 32 basini agirtir. Artı 0 Eksi
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.218 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2020 #13 nickimyokbenim dedi: Hayır, şart değil hocam. Son aylarda bir kaç format attım, hepsindede UEFI/NTFS biçimindeydi, bi sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Farkındayım şart değil, Akil Gündoğan'ın bu konuda yazdığına göre o mesajı yazdım. 20H2 sürümünde olan değişiklikleri unutmuşum. Kurulum USB'si Hazırlarken FAT32 mi NTFS mi? Merhaba, Rufus programı ile Windows 10 Pro ISO dosyası yazdıracağım. 2018 yılına gireceğiz orada yazdırmadan önce seçim yaparken FAT32 mi NTFS mi? Hangisini seçmem daha sağlıklı ve daha iyi olur? www.technopat.net Artı 0 Eksi
nickimyokbenim dedi: Hayır, şart değil hocam. Son aylarda bir kaç format attım, hepsindede UEFI/NTFS biçimindeydi, bi sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Farkındayım şart değil, Akil Gündoğan'ın bu konuda yazdığına göre o mesajı yazdım. 20H2 sürümünde olan değişiklikleri unutmuşum. Kurulum USB'si Hazırlarken FAT32 mi NTFS mi? Merhaba, Rufus programı ile Windows 10 Pro ISO dosyası yazdıracağım. 2018 yılına gireceğiz orada yazdırmadan önce seçim yaparken FAT32 mi NTFS mi? Hangisini seçmem daha sağlıklı ve daha iyi olur? www.technopat.net