Windows 10'u Lisans Girmeden Kullanmak

WhiteBlack

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2015
Mesajlar
34
Merhabalar,

Uzun süredir Mac kullanıcısıyım. İlk defa Windows sistemine geçeceğim ve birkaç aklıma takılan soruyu size sormak istiyorum.

Öncelikle yeni bir bilgisayar topluyorum. Bildiğiniz üzere lisanslı Windows işletim sistemleri pahalı ve şu aşamada paramı lisans anahtarına yatırmak istemiyorum. Windows 10 ISO dosyasını Microsoft'un kendi sitesinden indirip yeni bilgisayarıma kurmak istiyorum, fakat aklıma takılan bazı sorular var.

1. Free DOS sistemine Windows 10 kurulduğu zaman ürün anahtarını nasıl aktifleştirebiliyoruz? (Yeni yayınlanan video'yu izledim, fakat ürün anahtarı kısmı atlanmıştı.)
2. Eğer lisansı aktifleştirecek ürün anahtarı yoksa, ne kadar süreliğine Windows 10'u etkinleştirmeden kullanabiliyoruz?
3. İndirilen ISO dosyası ve ya alınan lisanslı ürün arasında, ürün anahtarı dışında, bir fark var mı?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Ürün anahtarı ile etkinleştirme yapmadan kullanmaya başlarsanız 30 gün sonunda sistemi etkinleştirin gibi sağda solda can sıkıcı uyarılar görmeye başlayacaksınız. Deneme amaçlı bir ay boyunca lisans girmeden kullanın. Hoşunuza giderse lisans alır etkinleştirme yaparsınız. Korsan desteğimiz bulunmamaktadır. Daima Orjinal ve en Günceli kullanmayı tercih edin.
 
Ayrıca eğer öğrenciysen zaten lisansa para vermene de gerek yok. Dreamspark'a üye ol, kodunu al ve kullanmaya başla. ;) Sadece Windows değil Visual Studio ve Office programlarına da ücretsiz sahip ol!
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı