BuraaKT Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #1 Konu başlığında söylediğim gibi yapmak istiyorum. HDD'min 600 GB'ı dolu SSD'im ise 240 GB. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2019
Konu başlığında söylediğim gibi yapmak istiyorum. HDD'min 600 GB'ı dolu SSD'im ise 240 GB. Şimdiden teşekkürler.
Skysea45 Kilopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #2 Aşağıdaki makaledekileri uygularsanız muhtemelen sonuca ulaşırsınız . How to Move Windows to SSD: Migrate the OS Without File Loss If you need to move your Windows 10 OS to an SSD, follow the instructions in this guide to complete the process without much hassle. windowsreport.com Evet biraz İngilizce gerek fakat google çeviriyle artık daha anlaşılır sonuçlar elde edilebiliyor ondan başarabileceğinize inanıyorum . İyi Günler Artı 0 Eksi
Aşağıdaki makaledekileri uygularsanız muhtemelen sonuca ulaşırsınız . How to Move Windows to SSD: Migrate the OS Without File Loss If you need to move your Windows 10 OS to an SSD, follow the instructions in this guide to complete the process without much hassle. windowsreport.com Evet biraz İngilizce gerek fakat google çeviriyle artık daha anlaşılır sonuçlar elde edilebiliyor ondan başarabileceğinize inanıyorum . İyi Günler
KS KS BuraaKT Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #3 Halledeli uzun zaman oluyo ama teşekkürler Artı 0 Eksi
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 19 Mayıs 2020 #4 Konu 2 kez hortlamış. Bırakın da huzur içinde vefat etsin konu. Artı 0 Eksi