Windows 10'u silip sıfırdan 7 kurmak

71mustafa71

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve Windows 10 oldu. Şimdi tekrar format atarak herşeyi silip sıfırdan Windows 7 yüklemek istiyorum. Nasıl yapıcam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve Windows 10 oldu. Şimdi tekrar format atarak herşeyi silip sıfırdan Windows 7 yüklemek istiyorum. Nasıl yapıcam?
Öncelikle buna Technopat kullanıcılarının destek vermeme hakkının sahip olduğunu söylemek isterim. Sisteminiz nedir? Windows 10 için uygunsa 7 yüklemek akıl işi değil.

Windows 10 kurulu diski boot esnasında silerseniz yada biçimlendirirseniz dilediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz.

Nasıl Windows 10 USB'si hazırlayıp 10 kurduysanız aynı şekilde Windows 7 ISO'su ile USB hazırlayıp, USB'den boot edip 7 kuracaksınız.

Lakin sistem 2016 model ve sonrası ise sürücü konusunda sıkıntı çekersiniz. Ayrıca bizden de teknik destek alamazsınız. Bilginiz olsun.

Ya windows 7 kullananlara şunu soruyorum sizde de formatdan sonra güncelleme takılıyor mu? Ya microsoft sanki bilerek ediyor temiz kurulumdan sonra güncelleştirmeleri denetle dediğimde denetleniyorda sürekli bekliyor ne iştir bu ya? O yüzden windows 10 kullananlar 10 da kalsın bence.

Ya windows 7 kullananlara şunu soruyorum sizde de formatdan sonra güncelleme takılıyor mu? Ya microsoft sanki bilerek ediyor temiz kurulumdan sonra güncelleştirmeleri denetle dediğimde denetleniyorda sürekli bekliyor ne iştir bu ya? O yüzden windows 10 kullananlar 10 da kalsın bence.
windows update'i kapatıyorsun sorun çözülüyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı