3 GB RAM ile Windows 10 çalışır ancak dediğim gibi çok yavaş çalışır. Belirli ayarlarla biraz hızlandırabilirsiniz. Sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum, Windows 8 ile devam etmenizi tavsiye ederim.
3 GB RAM ile Windows 10 çalışır ancak dediğim gibi çok yavaş çalışır. Belirli ayarlarla biraz hızlandırabilirsiniz. Sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum, Windows 8 ile devam etmenizi tavsiye ederim.
Download Ubuntu desktop, Ubuntu Server, Ubuntu for Raspberry Pi and IoT devices, Ubuntu Core and all the Ubuntu flavours. Ubuntu is an open-source software platform that runs everywhere from the PC to the server and the cloud.
Download Ubuntu desktop, Ubuntu Server, Ubuntu for Raspberry Pi and IoT devices, Ubuntu Core and all the Ubuntu flavours. Ubuntu is an open-source software platform that runs everywhere from the PC to the server and the cloud.
Windows 10'u kullanmak istiyorum. Şimdi Windows 8.1'i HDD ile kullanıyorum bir sıkıntı yok. Bir keresinde Windows 10 yüklemiştim çok yavaştı. Sorum ise SSD takarak Windows 10'u rahat bir şekilde kullanabilir miyim?
Sistemim:
32 Bit.
CPU.
Intel Mobile Core 2 Duo T6400 @ 2.00GHz 61 °c
Penryn 45nm Technology.
RAM.
3, 00GB Dual-channel DDR2 (6-6-6-18)
Motherboard.
Samsung electronıcs co. LTD. R510/P510 (u2e1) 51 °c
Graphics.
Generic PnP monitor (1280x800@60Hz)
512MB NVIDIA GeForce 9200M GS (Samsung) 54 °c
Storage.
232 GB hitachi HTS543225L9A300 (SATA ) 47 °c
Optical drives.
Tsstcorp cddvdw TS-L633a
Audio.
High Definition Audio aygıtı.
O zaman SSD alıp deneyin beğenmezseniz Windows 8'e geri dönersiniz. SSD iki işletim sistemi için de performansta gözle görülür iyileşme yaratır. Yani SSD almanız konusunda arkadaşlara katılıyorum.
O zaman SSD alıp deneyin beğenmezseniz Windows 8'e geri dönersiniz. SSD iki işletim sistemi için de performansta gözle görülür iyileşme yaratır. Yani SSD almanız konusunda arkadaşlara katılıyorum.
Bilindik bir marka SSD alın, performans ayarlarını vs. yapın, en son sistemin hızına bakın programlar sistemin açılış hızı vs. ona göre 10'da kalın ya da LTSC sürümünü kurun. LTSC-LTSB çok daha iyi performans gösterecektir.