Windows 10'u SSD takarak kullanmak fark yaratır mı?

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 sürümünü SSD ile kullanabilirsiniz.
O da olabilir :) .

3 GB RAM ile Windows 10 çalışır ancak dediğim gibi çok yavaş çalışır. Belirli ayarlarla biraz hızlandırabilirsiniz. Sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum, Windows 8 ile devam etmenizi tavsiye ederim.
Windows 8.1'den aşırı sıkıldım Windows 10'un içinde daha fazla şey var.

Bu arada sistemim 32 bit yani o kadar ram harcayacağını düşünmüyorum.

Ubuntu da olabilir.
Düşünmüyorum bile :) .

Ağır bir iş için kullanmayacağım demişsiniz. Siz bilirsiniz fakat gündelik kullanım için Windows 10'da farklı hiçbir şey yok.
Bence var yani görünüm olarak diyorum performans düşer zaten ben sadece kullanmak istiyorum.

Windows 10'u kullanmak istiyorum. Şimdi Windows 8.1'i HDD ile kullanıyorum bir sıkıntı yok. Bir keresinde Windows 10 yüklemiştim çok yavaştı. Sorum ise SSD takarak Windows 10'u rahat bir şekilde kullanabilir miyim?
Sistemim:
32 Bit.
CPU.
Intel Mobile Core 2 Duo T6400 @ 2.00GHz 61 °c
Penryn 45nm Technology.
RAM.
3, 00GB Dual-channel DDR2 (6-6-6-18)
Motherboard.
Samsung electronıcs co. LTD. R510/P510 (u2e1) 51 °c
Graphics.
Generic PnP monitor (1280x800@60Hz)
512MB NVIDIA GeForce 9200M GS (Samsung) 54 °c
Storage.
232 GB hitachi HTS543225L9A300 (SATA ) 47 °c
Optical drives.
Tsstcorp cddvdw TS-L633a
Audio.
High Definition Audio aygıtı.

Hocam evet SSD bir fark yaratır pozitif anlamda ama siz bu sistem ile hala ciddi bir kasma problemi çekersiniz.

Bence var yani görünüm olarak diyorum performans düşer zaten ben sadece kullanmak istiyorum.

O zaman SSD alıp deneyin beğenmezseniz Windows 8'e geri dönersiniz. SSD iki işletim sistemi için de performansta gözle görülür iyileşme yaratır. Yani SSD almanız konusunda arkadaşlara katılıyorum.

Hocam evet SSD bir fark yaratır pozitif anlamda ama siz bu sistem ile hala ciddi bir kasma problemi çekersiniz.
Ben kurduğumda kasmıyordu yavaştı sadece yani fazla bir kasma yoktu.

O zaman SSD alıp deneyin beğenmezseniz Windows 8'e geri dönersiniz. SSD iki işletim sistemi için de performansta gözle görülür iyileşme yaratır. Yani SSD almanız konusunda arkadaşlara katılıyorum.
Aynen katılıyorum.

Ben kurduğumda kasmıyordu yavaştı sadece yani fazla bir kasma yoktu.

Aynen katılıyorum.
Bilindik bir marka SSD alın, performans ayarlarını vs. yapın, en son sistemin hızına bakın programlar sistemin açılış hızı vs. ona göre 10'da kalın ya da LTSC sürümünü kurun. LTSC-LTSB çok daha iyi performans gösterecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı