Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 14 Aralık 2020 #11 FISTIK SARMA dedi: Retail Key'ler neden seçmeliyiz peki? OEM daha hoş geliyor bu fiyata. Genişletmek için tıkla... OEM adı altında MAK key satılıyor bazen. Gerçek OEM olmasına ya da Retail olmasına dikkat edin yeterli.
FISTIK SARMA dedi: Retail Key'ler neden seçmeliyiz peki? OEM daha hoş geliyor bu fiyata. Genişletmek için tıkla... OEM adı altında MAK key satılıyor bazen. Gerçek OEM olmasına ya da Retail olmasına dikkat edin yeterli.
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 430 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #12 FISTIK SARMA dedi: Önerebileceğiniz bir site? Genişletmek için tıkla... saglamlisans.com dan alabilirsiniz. Buradan hem kendimin hemde kardeşimin bilgisayarı için lisans almıştım ve üzerinden neredeyse 1 yıl geçecek hala bir şey olmadı.
FISTIK SARMA dedi: Önerebileceğiniz bir site? Genişletmek için tıkla... saglamlisans.com dan alabilirsiniz. Buradan hem kendimin hemde kardeşimin bilgisayarı için lisans almıştım ve üzerinden neredeyse 1 yıl geçecek hala bir şey olmadı.