emirfaruk01 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer San Fierro Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #1 Windows 10'daki dosyalarımı uygulamalarımı ve ayarlarımı kaybetmeden ISO dosyasını kullanarak güncelleyebilir miyim? (8.1'den 10'a geçer gibi) Not: Insider programı ile güncelleme olayını bir sebepten ötürü yapamıyorum.
Windows 10'daki dosyalarımı uygulamalarımı ve ayarlarımı kaybetmeden ISO dosyasını kullanarak güncelleyebilir miyim? (8.1'den 10'a geçer gibi) Not: Insider programı ile güncelleme olayını bir sebepten ötürü yapamıyorum.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #2 emirfaruk01 dedi: Windows 10'daki dosyalarımı uygulamalarımı ve ayarlarımı kaybetmeden ISO dosyasını kullanarak güncelleyebilir miyim? (8.1'den 10'a geçer gibi) Not: Insider programı ile güncelleme olayını bir sebepten ötürü yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
emirfaruk01 dedi: Windows 10'daki dosyalarımı uygulamalarımı ve ayarlarımı kaybetmeden ISO dosyasını kullanarak güncelleyebilir miyim? (8.1'den 10'a geçer gibi) Not: Insider programı ile güncelleme olayını bir sebepten ötürü yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet.