Windows 10'u yükleyemedik hatası

EmirhanTR

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2021
Mesajlar
647
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 8.1 32 Bit'ten Windows 10 64 Bit'e geçerken Windows 10'u yükleyemedik hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Sistemin 32 Bit ise 32 Bit Windows 10 kurman lazım. Eğer sistemin 64 Bit desteklediği halde hata alıyorsan daha detaylı anlat.
 

Dosya Ekleri

  • lvn61E.jpg
    lvn61E.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 50
32 bit işletim sistemi üzerinden doğrudan 64 bit'e geçemiyorsunuz. USB ile temiz kurulum yoluyla geçmeniz gerekmektedir.
 
32 Bit işletim sistemi üzerinden doğrudan 64 Bit'e geçemiyorsunuz. USB ile temiz kurulum yoluyla geçmeniz gerekmektedir.

Ne yapacağım şimdi setubu bir USB'ye atıp öyle mi temiz kurulum yapacağı yoksa ilk önce 64 Bit kurup ondan sonra mı Windows kuracağım.
 
Windows 10'u İndirin Buradan ISO'yu oluşturmaya yarayacak aracı indirin. ISO dosyasını oluşturun. Ama DvD veya USB'ye sakın yazmayın. Bu pek düzgün yazamıyor. ISO'yu oluşturduktan sonra Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu adresinden Rufus'u indirin. Bilgisayarınıza uygun şekilde USB'ye indirdiğiniz ISO'yu yazın. Sonra işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp açılırken anakart üreticisi veya bilgisayar üreticisinin yazdığı ekranda boot menu tuşunuza bir sürü kez basın. Sonra USB'ye seçerek başlatın. Kurulum başlayacaktır. Disk bölümlerinin olduğu ekranda tüm bölümleri silip kalan tek bölüme tıklayıp ileri deyin. Böylece temiz kurulum yapmış olacaksınız. Ayrıca bu işlemlerden önce önemli dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın.
 

Geri
Yukarı