Evet arkadaşlar şu an Windows yüzünden yaklaşık 500GB'lık önemli verilerimi kaybettim ve şu an aşırı derecede Windows'a kinim var sizden ricam Windows'a kızgın olanlar bu konunun altına Windows'un kötü yanlarını yazabilir mi? Hem stres atmış oluruz hem de dertleşmiş oluruz.
Ben başlıyorum;
Saçma sapan hataları yüzünden yılda bir format gerektirmesi.
Ücretli olması.
Evet arkadaşlar şu an Windows yüzünden yaklaşık 500GB'lık önemli verilerimi kaybettim ve şu an aşırı derecede Windows'a kinim var sizden ricam Windows'a kızgın olanlar bu konunun altına Windows'un kötü yanlarını yazabilir mi? Hem stres atmış oluruz hem de dertleşmiş oluruz.
Ben başlıyorum;
Ücretli olması.
Durduk yere mi kaybettin verilerini Windows'un ne suçu var mesela? 15 küsür yıldır kullanırım asla veri kaybetmedim. Windows'un format istediği zamanlar kendini belli ediyor zaten. O vakitler yedeklemeni yapıp formatını atarsın sorun olmaz.
"Saçma sapan hataları yüzünden yılda bir format gerektirmesi." diyorsunda benim Windows'um yaklaşık 2-3 yılını doldurmuş olmalı şu an. Ve Windows'luk hiçbir hata almıyorum gayet iyi çalışıyor.
Boş haterlık yapma burada.
Ben başlıyorum;
Ücretli olması.
Ve evet başlıyoruz... Bir sürü gereksiz hizmet, hepsi teker teker gereksiz. Home sürümü ayrı bir beter. RAM kullanımı acayip fazla. Eski sistemlerin düşmanı, FPS'in düşmanı, mavi ekranlar, Update düşüş yedirtme sorunları, arka planda çalışan boş şeyler. En saçması Microsoft Store. Microsoft...
Ve evet başlıyoruz... Bir sürü gereksiz hizmet, hepsi teker teker gereksiz. Home sürümü ayrı bir beter. RAM kullanımı acayip fazla. Eski sistemlerin düşmanı, FPS'in düşmanı, mavi ekranlar, Update düşüş yedirtme sorunları, arka planda çalışan boş şeyler. En saçması Microsoft Store. Microsoft...
Ya bir git be kardeşim. Her şeyide ne güzel Windows'a bağlıyorsun yahu.
Hem Windows boşta iken ekran kartına nasıl bir yük bindirebilir? PSU'ndada sıkıntı olabilir belki.
Windows 10 şu ana kadar çıkmış en stabil işletim sistemlerinden ufak tefek hataları olmuyor mu oluyor sonuçta milyonluk satırlardan oluştan yazılım bu ama her ay düzenli olarak güncelleniyor.
Windows 10'a kötü diyen herhalde hiç Vista görmedi galiba.
Bende güncellemeden sonra saçma sorunlar çıkmaya başladı. Bende birkaç gün önce format atıp Windows 7 kurdum, şu an memnunum ve herhangi bir sorununu görmedim. Gayet hızlı çalışıyor. İnşallah ileride sorun çıkartmaz.