Windows 10'un kurduğu sürücüler kullanılır mı?

Can Kulle

Hectopat
Daha fazla  
Temiz bir Windows 10 Pro kurdum ve şu an belirledigi güncelleştirmeleri yapıyor. Kendi kurdugu driverlar bana sorun çıkarır mı? Güncellemem gerek mi yoksa kendi kurduğu driverlar kullanılabilir mi? Bir de nasıl güncelleyeceğim eğer ihtiyaç var ise? Ekran kartını ayrı tutuyorum onu yeniden indirmem gerektiğini biliyorum.

Windows her zaman güncel sürümü kurmuyor. Ekran kartında olduğu gibi, diğer sürücüleri de anakartın sitesinden indirmelisiniz. Halihazırda kurulu olan sürümler ile karşılaştırıp, güncel olmayanları güncelleyebilirsiniz.

Windows her zaman güncel sürümü kurmuyor. Ekran kartında olduğu gibi, diğer sürücüleri de anakartın sitesinden indirmelisiniz. Halihazırda kurulu olan sürümler ile karşılaştırıp, güncel olmayanları güncelleyebilirsiniz.
Aygıt yöneticisinde gözüken aygıtların hepsini anakartın sitesinden kurabilir miyim yani programa gerek kalmadan? Bir de donanım kimliklerinden bakabiliyormuşum o nasıl oluyor?

Bir de el ile sürücülerimi güncelledim ekran kartı sürücüsünü de kurduktan sonra mavi ekran gibi hataları almamak için yapmam gereken bir kurulum var mı? Yoksa kullanıma hazır mı oluyor bu aşamadan sonra?

Aygıt yöneticisinde gözüken aygıtların hepsini anakartın sitesinden kurabilir miyim yani programa gerek kalmadan?
Gerekli olan tüm sürücüler anakartın sitesinde mevcuttur.
Bir de donanım kimliklerinden bakabiliyormuşum o nasıl oluyor?
Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
Bir de el ile sürücülerimi güncelledim ekran kartı sürücüsünü de kurduktan sonra mavi ekran gibi hataları almamak için yapmam gereken bir kurulum var mı? Yoksa kullanıma hazır mı oluyor bu aşamadan sonra?
Yazılım kurar gibi kuracaksınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı