Windows 10'un Oyun Oynarken Mavi ekran Vermesi

Netzwerke

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen R5 5600/ Zotac GTX 1660 SUPER 6 GB / 16 GB 3200mhz RAM/ Gigabyte B450M H/600W PSU/ Windows 11 (Masaüstü)/ 1TB SSD/120GB SSD Sandisk
Mesela PUBG oynuyorum. Oyunda uçaktan atlıyorum ve 2 sn sonra veya belirsiz yerlerde mavi erkan veriyor. Ne yaptıysam çözemedim. Harddiskte sıkıntı yok. RAM'de sıkıntı yok. Ekran kartında sıkıntı yok. hepsi kontrol edildi. Isınmadan dolayı da değil sıcaklıklar kontrol edildi. Aldığım hatalar: Kmod Exception Not Handled ve System Service Exception. Minidump dosyası: Dropbox - minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela PUBG oynuyorum. Oyunda uçaktan atlıyorum ve 2 sn sonra veya belirsiz yerlerde mavi erkan veriyor. Ne yaptıysam çözemedim. Harddiskte sıkıntı yok. RAM'de sıkıntı yok. Ekran kartında sıkıntı yok. hepsi kontrol edildi. Isınmadan dolayı da değil sıcaklıklar kontrol edildi. Aldığım hatalar: Kmod Exception Not Handled ve System Service Exception. Minidump dosyası: Dropbox - minidump.rar
BIOS ve sürücülerin güncel mi?

Bilgisayarın modeli ve sistem özelliklerin nedir?

Bios ve sürücüler güncel. Bilgisayar masaüstü: Gtx 950 8gb ram fx 8350 işlemci

"KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" hatası driver kaynaklı bir hata olması lazım. Sürücülerini kontrol et. Driver Booster gibi programlar kullandıysan onlar bazen bozabiliyor sürücülerini. "System Service Exception" hatası ise az önce baktığım kaynağa göre işletim sistemi kaynaklı bir olay, temiz kurulum deneyebilirsin.

Driver booster gibi uygulamalar kullanmadım. Şuan ne yapabilirm bilmiyorum.

Deneyeceğim teşekkür ederim.

ısı sorunu yok driver booster kullanmadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı