Windows 10X Yılın İkinci Yarısında Piyasaya Sunulabilir

ISO çıksa bile eğer bütün donanımlara destek sağlanmazsa sürücü kurmakta sorun yaşanabilir. "Eldeki bilgilere göre" ölü doğacak bir sistem gibi duruyor. Windows'un esprisi zaten devasa pazar payı olması. Yani Win32 uygulamaları olmadan o iş zor gibi. Hackintosh tarzında bir kurulum gerektirecekse eğer haricen kurmak isteyenler için, Linux çok çok daha mantıklı bir alternatif.

Sun Valley'i daha çok merak ediyorum.

UWP artık yeterli bence. Microsoft ilk kez Win32'yi tanıttığında da zorlanmıştı. MSDOS'dan Win32'ye geçiş biraz zor olmuştu. Win32 ilk başta bom boştu. Aynı şey UWP için olacak.
Eğer Microsoft UWP'ye destek vermezse Linux'a geçiyorum. Artık yetti. Sistemim iyi olmasına rahmen Dosya gezgini sürekli çöküyor. Win32 programlar çok ağır hantal ve yavaş. Windows 95'den beri var. Artık kullanılamaz. Microsoft bir an önce Win32'yi bırakmalı.
 
Bende Hyper-v ile çalıştırmak istiyorum. Benim işlemcim AMD. Amd ile uyumlu mudur?
Hocam sizin bi kanalınız vardı galiba orada Windows 10 home single language sürümünü kullanıyordunuz galiba.Hyper-v kullanmak için bildiğim Windows 10 Pro alması gerek."Yanlışta biliyo olabilirim."
 
Bende Hyper-v ile çalıştırmak istiyorum. Benim işlemcim AMD. Amd ile uyumlu mudur?
Windows 10 Home kullanıyorsanız yukarıdaki konudan Hyper-V yükleyin.
Sonra sanal makine ekle diyin, sanal disk deyin, .vhdx'i seçin. Galiba böyleydi, bir ara yapmıştım bende.
 
Hocam sizin bir kanalınız vardı galiba orada Windows 10 Home Single Language sürümünü kullanıyordunuz galiba. Hyper-v kullanmak için bildiğim Windows 10 Pro alması gerek."yanlışta biliyor olabilirim."

Windows 10 Home da Hyper v seçeneği bulunmuyor ama bu yöntemle Windows 10 Home da Hyper-v yi etkinleştirebiliyirsunuz. Bu videoyu izleyerek yapabilirin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada evet o Tekno-Lokum benim kanalım. 😊😊😊
 

Geri
Yukarı