Windows 11 100 TL key güvenli mi?

Onun yerine mas daha mantıklı. GitHub'da mevcut.

Mas ne oluyor.

Kesinlikle ben de OEM alınması taraftarıyım. Yıllardır sağlamlisans sitesinden sayısız alışverişim oldu hiçbir sorun yaşamadım. OEM olarak geçen keyi satın aldığınızda ne kadar format atarsanız atın kalıcı oluyor. Tekrar tekrar key almakla uğraşmıyorsunuz yani.

OEM de ne oluyor anakarta mı kaydediyor yoksa kendi Microsoft hesabımıza falan mı?
 
hangisini almam lazım
pro sürümü kullanıyorsanız bunu alabilirsiniz.


home kullanacaksanız da bunu.

 
OEM ne oluyor tam olarak

Teşekkürler yanıtlarınız için

Rica ederim. Direkt BIOS gömülen bir lisans türüdür. Key süresi veya format gibi işlemlerde sorun yaşanmıyor. O yüzden OEM öneririm. Bu arada sepete eklerken destek eklemenize gerek yok. 240TL'ye alırsanız ucuza gelir. Teknik destek vs diye ekstra para alıyorlar. Zaten basit bir işlem. Herkesin yapabileceği bilgiyi barındırıyor.

hangisini almam lazım
Bunu alın geçin.
 
Pro sürümü kullanıyorsanız bunu alabilirsiniz.


Home kullanacaksanız da bunu.


Güvenli mi ve Windows'u etkinleştir yazısı bundan sonra gider mi? Bir de Word Excel vb. onlar da da lisans bitti diyor kullanamıyorum onlar da bununla açılır mı?
 
Benim önerim para verme araştır Çin forumlarını oradan rahat bulursun zaten ama illaki para veririm diyorsan sağlam lisansdan alabilirsin.
 
Güvenli mi ve Windows'u etkinleştir yazısı bundan sonra gider mi? Bir de Word Excel vb. onlar da da lisans bitti diyor kullanamıyorum onlar da bununla açılır mı?

Hayır bu sadece Windows etkinleştirmek ve kısıtlamları kaldırmak için. Onun için sitede satılıyor ayrıca bakabilirsin. Site zaten güvenli olduğu için 3 aylık vs süreleri oluyor. İnternet üzerinden direkt kullanabilirsin eğer (korsana site de destek yok) veya süreli, para vermek kullanmak istemiyorsan. Onun dışında dediğimiz gibi güvenilir. Daha geçen aldım aynısını uzun zamandır piyasadalar.

çin forumlarını bilmiyorum ki
Gerek yok kafan rahat olsun.
 

Geri
Yukarı