S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Eylül 2022 #1 Selam. 22H2 sürümüne geçtiğimden beri işlemci kullanımı %10'u geçmiyor eski sürüme geri dönüp denemek istiyorum. Nasıl döneceğim acaba?
Selam. 22H2 sürümüne geçtiğimden beri işlemci kullanımı %10'u geçmiyor eski sürüme geri dönüp denemek istiyorum. Nasıl döneceğim acaba?
A AzirTheEmperor Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #2 Singua dedi: Selam. 22H2 sürümüne geçtiğimden beri işlemci kullanımı %10'u geçmiyor eski sürüme geri dönüp denemek istiyorum. Nasıl döneceğim acaba? Genişletmek için tıkla... Windows Update >>> Gelişmiş Seçenekler >>>> Kurtarma >>>> Geri Dön Ben sorun yaşadığım eski sürüme böyle dönmüştüm. Ama döndüğüm sürüm 21H2 diye mi geçiyor emin değilim.
Singua dedi: Selam. 22H2 sürümüne geçtiğimden beri işlemci kullanımı %10'u geçmiyor eski sürüme geri dönüp denemek istiyorum. Nasıl döneceğim acaba? Genişletmek için tıkla... Windows Update >>> Gelişmiş Seçenekler >>>> Kurtarma >>>> Geri Dön Ben sorun yaşadığım eski sürüme böyle dönmüştüm. Ama döndüğüm sürüm 21H2 diye mi geçiyor emin değilim.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Eylül 2022 #3 AzirTheEmperor dedi: Windows Update >>> gelişmiş seçenekler >>>> kurtarma >>>> geri dön. Genişletmek için tıkla... Verilerim silinecek mi?
AzirTheEmperor dedi: Windows Update >>> gelişmiş seçenekler >>>> kurtarma >>>> geri dön. Genişletmek için tıkla... Verilerim silinecek mi?
A AzirTheEmperor Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #4 Singua dedi: Verilerim silinecek mi? Genişletmek için tıkla... Bende silinmedi. Sadece yüklenen uygulamalar geri alınıyor sanırım. Uyarı mesajı veriyor olması lazım oradan okuyup karar verebilirsiniz.
Singua dedi: Verilerim silinecek mi? Genişletmek için tıkla... Bende silinmedi. Sadece yüklenen uygulamalar geri alınıyor sanırım. Uyarı mesajı veriyor olması lazım oradan okuyup karar verebilirsiniz.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Eylül 2022 #5 AzirTheEmperor dedi: Bende silinmedi. Sadece yüklenen uygulamalar geri alınıyor sanırım. Uyarı mesajı veriyor olması lazım oradan okuyup karar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka yolu yok mudur pek içime sinmedi.
AzirTheEmperor dedi: Bende silinmedi. Sadece yüklenen uygulamalar geri alınıyor sanırım. Uyarı mesajı veriyor olması lazım oradan okuyup karar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka yolu yok mudur pek içime sinmedi.
A AzirTheEmperor Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #6 Singua dedi: Başka yolu yok mudur pek içime sinmedi. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir sorun yaşamadım o yüzden başka yollara da bakmadım. İnternetten araştırın bence en iyi çözüm yolu bu olabilir.
Singua dedi: Başka yolu yok mudur pek içime sinmedi. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir sorun yaşamadım o yüzden başka yollara da bakmadım. İnternetten araştırın bence en iyi çözüm yolu bu olabilir.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Eylül 2022 #7 AzirTheEmperor dedi: Ben hiçbir sorun yaşamadım o yüzden başka yollara da bakmadım. İnternetten araştırın bence en iyi çözüm yolu bu olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam bir bakayım teşekkürler. @AzirTheEmperor hocam ben windows.old u sildim olur mu yine de.
AzirTheEmperor dedi: Ben hiçbir sorun yaşamadım o yüzden başka yollara da bakmadım. İnternetten araştırın bence en iyi çözüm yolu bu olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam bir bakayım teşekkürler. @AzirTheEmperor hocam ben windows.old u sildim olur mu yine de.
A AzirTheEmperor Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #8 Singua dedi: Tamam bir bakayım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Singua dedi: Tamam bir bakayım teşekkürler. @AzirTheEmperor hocam ben windows.old u sildim olur mu yine de. Genişletmek için tıkla... windows.old eski sürümlerden kalan bilgileri içeren bir dosya mı ? Hakkında hiçbir bilgim yok maalesef o yüzden bilmiyorum.
Singua dedi: Tamam bir bakayım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Singua dedi: Tamam bir bakayım teşekkürler. @AzirTheEmperor hocam ben windows.old u sildim olur mu yine de. Genişletmek için tıkla... windows.old eski sürümlerden kalan bilgileri içeren bir dosya mı ? Hakkında hiçbir bilgim yok maalesef o yüzden bilmiyorum.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Eylül 2022 #9 AzirTheEmperor dedi: Rica ederim. windows.old eski sürümlerden kalan bilgileri içeren bir dosya mı? Hakkında hiçbir bilgim yok maalesef o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 22H2'ye geçtikten sonra oluştu 21h2'nin Windows dosyası sanırım.
AzirTheEmperor dedi: Rica ederim. windows.old eski sürümlerden kalan bilgileri içeren bir dosya mı? Hakkında hiçbir bilgim yok maalesef o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 22H2'ye geçtikten sonra oluştu 21h2'nin Windows dosyası sanırım.
A AzirTheEmperor Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #10 Singua dedi: 22H2'ye geçtikten sonra oluştu 21h2'nin Windows dosyası sanırım. Genişletmek için tıkla... Olabilir, geriye dönmeyi deneyebilirsiniz sıkıntı çıkarsa dönemezsiniz herhalde. Karar size kalmış.
Singua dedi: 22H2'ye geçtikten sonra oluştu 21h2'nin Windows dosyası sanırım. Genişletmek için tıkla... Olabilir, geriye dönmeyi deneyebilirsiniz sıkıntı çıkarsa dönemezsiniz herhalde. Karar size kalmış.