Windows 11 22000.176 Kurdum

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 4650G
GPU: RX Vega 7
RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18
SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME
PSU: FSP Hyper K 500w 800+
Öncelikle işletim sistemini 1 hafta önce yayınlanan ISO dosyası ile temiz kurulum usülü kurdum. Kurulum esnasında ilk dikkatimi çekenler hesap kurulumu sonrası masaüstü hazırlanmadan Windows güncellemelerini kurulum ekranında yapması oldu. Masaüstü geldiğinde animasyonlarda Windows 10'a göre bir yavaşlık sezdim. Intel UHD 630 ve Radeon 530 grafik yongalarına sahiptim. Önce Intel'in sitesinden Windows 11 için yayınlanmış son sürücüyü ve AMD'nin sitesinden Windows 10 için yayınlanmış son sürücüyü yükledim. AMD sürücüsünü yüklerken bir sorun ile karşılaşmadım ama Intel sürücüsünü yüklerken hata ile karşılaştım. Sürücüyü tekrar kurmayı deneyince bu kez sorunsuz kuruldu. Yeniden başlattım ve animasyonlardaki kasmanın bir nebze düzeldiğini gözlemledim. Bu konudan muzdarip arkadaşlar varsa tavsiye ederim. İşletim sistemini kullanmaya başladım ve ilginç bir şey ile karşılaştım. Windows 10 ile Speedtest'te Max 42 Mbps ve Steam'de Max 4.8 MB/s aldığım hız Speedtest'te 48,9 Mbps Steam'de de 6,0 MB/s oldu. Herhangi bir dalgalanma vs de olmadı :) Oyun performansını henüz test etmedim. Gün içinde ona dair birkaç test sonrası güncellemeler yaparım. Yüklemeyen / temiz kurulumla geçiş yapmayı düşünen arkadaşlar varsa sorularınızı alabilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum her zaman en sorunsuz yöntemdir.
Temmuz ayından beri kullanıyorum.
Ekran görüntüsü 2021-09-03 100904.png

Her gün güncelleme geliyor diyorlar doğru mu?
Henüz bugün kurdum. Bilgim yok.
Temiz kurulum yapınca çok fark oldu mu? Ben Update ile geçtim.
Update ile geçtiğim de sorunsuza yakındı. Asp projem kaynaklı Windows 10'a dönmüştüm. (11'de bir engel yok. Hata almamak için geçici bir dönüştü) Ama şuan daha sorunsuz gibi geldi.
Temiz kurulum yapınca çok fark oldu mu? Ben Update ile geçtim.
Update ile geçtiğim de sorunsuza yakındı. Asp projem kaynaklı Windows 10'a dönmüştüm. (11'de bir engel yok. Hata almamak için geçici bir dönüştü) Ama şuan daha sorunsuz gibi geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı