Çözüldü Windows 11 22471.100 güncellemesi nihai sürüm mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Salvatorio

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hocalarım ben Windows 11 kullanıyorum. Bana 22471.100 güncellemesi geldi, bu ana Windows 11 mi?

Teşekkür ederim. 22468.1000 dev sürümündeyim çoğu zaman çok stabil ancak bazen çok sinir bozucu oluyor yeni yayınlanan sürüme geçmeyi önerir misiniz?
En başından beri Business kanalındayım. Yani siz Dev diyebilirsiniz. Daha erken erişiyorum sadece. Son yayınlanan Developer update göze batan bir çok hatayı çözdü. Geçmek isterseniz ona geçmenizi öneririm. Daha stabil bir sürüm isterseniz de nihai sürüme geçebiilrsiniz.

En başından beri Business kanalındayım. Yani siz Dev diyebilirsiniz. Daha erken erişiyorum sadece. Son yayınlanan Developer Update göze batan birçok hatayı çözdü. Geçmek isterseniz ona geçmenizi öneririm. Daha stabil bir sürüm isterseniz de nihai sürüme geçebiilrsiniz.

Business kanalına nasıl girebiliyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı