Windows 11 22H2 deneyimim

Valorant oyununda sorun var diyorlar bende düşünüyorum ama oyun açılmıyor deniyor deneme imkanınız oldu mu

Valorant oynamıyorum. Ancak Secure Boot ve TPM 2.0 destekliyorsa sisteminiz sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

@emo16 indirmeyi düşünüyordum zaten. 15 dakikaya açılıyor mu söylerim.
Bi onuda dener misiniz lütfen eğer oda tmaam ise yarın 11 pro dayım merak ediyorum zaten sadece bu hatalardan dolayı bekliyorum stabil sürümü olsun diye edge de dediğini gibi hızlı ise crom silerim direk

Yama demeyelim moment 2 ile gelmesi planlanıyor. Teknoloji haberi yapan sitelerin haberlerine göre.

Değerler temiz format attığınız için olabilir mi? Aynısı tekrar Windows 10 yükeleyerek denemek lazım. Bende format atınca PC 15 saniye civarı daha hızlı açılıyor daha akıcı oluyor.

Yama demeyelim moment 2 ile gelmesi planlanıyor. Teknoloji haberi yapan sitelerin haberlerine göre.

Olabilir.

Değerler temiz format attığınız için olabilir mi? Aynısı tekrar Windows 10 yükeleyerek denemek lazım. Bende format atınca PC 15 saniye civarı daha hızlı açılıyor daha akıcı oluyor.

Sanmıyorum. Windows 11 ilk çıktığı zamanlarda denemiştim. Bariz bir şekilde şu an çok daha iyi çalışıyor.

Sizce oyun için yine Windows 10 mu yoksa 11'e geçilmeli mi artık?

Oyun için bir sorun göremedim. Microsoft Windows 11 oyun performansı için özel olarak geliştirmeler yapmış gibi gözüküyor.

40 dakika sürdü.

Maç atmadım ama poligona kadar girebildim.
çalışıyor o zmaan güzel haber peki fps değerinde kayıp var mı hiç acaba ve birde windows 11 pro /home hangi sürümünde acaba pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…