Windows 11 22H2 Destekli Sürücüler: Intel, AMD ve NVIDIA

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Ilk-Windows-11-Guncellemesi-Desteklenmeyen-PClere-de-Geliyor-1920x1080.jpg

Sun Valley 2 olarak da bilinen Windows 11 22H2, Eylül ayı bitmeden önce kullanıma hazır olacak. Windows 11 2022 Güncellemesi, işletim sisteminin Ekim 2021’de piyasaya sürülmesinden bu yana Windows 11 için sunulan ilk güncelleme olacak. Teknoloji devleri ise yeni Windows 11 sürümü kullanıma açılmadan önce kendi sürücülerini kullanıma sunmaya başladı bile. Bir hatırlatma olarak, Windows […]

Devamı: Windows 11 22H2 Destekli Sürücüler: Intel, AMD ve NVIDIA
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ne yapsanız nafile.😄 Windows 10'u bırakmayız da bırakmayız. 😂 Şaka bir yana, Windows 11 son güncellemelerle fena değil gibi.

Ne yapsanız nafile.😄 Windows 10'u bırakmayız da bırakmayız. 😂 Şaka bir yana, Windows 11 son güncellemelerle fena değil gibi.
Insider Beta'dayım ve 22H2 kullanıyorum. Gayet güzel şu an. Cillop. Adam oluyor Win11.

Linux varken Windows'a gerek yok. Mis gibi hayatımı yaşıyorum Linux'ta.

Malum nedenler derken? Linux da gelişti, oyunculuğu da gelişti.
Allah aşkına bana bir söyle Steam'de ki oyunların kaçı Linux'ta çalışıyor. Mesela yani, ne kadar açık kaynak olursa olsun Windows'tan vazgeçmem bu durumda.

Hocam ben geçmesine geçerim ama evdeki başka kullanıcıların ve akrabaların tepkisi şu oluyor bu nedir? Bir değişik olmuş bilgisayarın? Virüs Mü var ? gibi sözler duyuyorum.
Yani kusura bakmasınlar da senin bilgisayarından onlara ne? Saçma bir şey. Bilmiyorum. Siz bilirsiniz.

Yani kusura bakmasınlar da senin bilgisayarından onlara ne? Saçma bir şey. Bilmiyorum. Siz bilirsiniz.
Hocam ortak kullanım yoksa ben onların eline RTX 3050 Tİ'lı sistemi verir miyim yıllardır. 2 GB Ram ve İntel HD Graphics kullandım Dualboox Windows 8.1 ve Linux olarak kullanmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı