Windows 11 22H2 Destekli Sürücüler: Intel, AMD ve NVIDIA

Allah aşkına bana bir söyle Steam'de ki oyunların kaçı Linux'ta çalışıyor. Mesela yani, ne kadar açık kaynak olursa olsun Windows'tan vazgeçmem bu durumda.
Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Allah aşkına bana bir söyle Steam'de ki oyunların kaçı Linux'ta çalışıyor. Mesela yani, ne kadar açık kaynak olursa olsun Windows'tan vazgeçmem bu durumda.
Mafia Definitive Edition, Witcher 3, Detroit: Become Human, NFS Payback ve Gta San Andreas Definitive Edition oyunlarını Linux'de rahatlıkla oynadım. Şu sıralar Roblox oynuyorum.

Mafia Definitive Edition, Witcher 3, Detroit: Become Human, NFS Payback ve Gta San Andreas Definitive Edition oyunlarını Linux'de rahatlıkla oynadım. Şu sıralar Roblox oynuyorum.
Daha birçok oyunu destekliyor tabikide.

Hitman 3'ün desteği var mı? Ve oyun FPS değerleri nasıl dediğiniz oyunlardab san Andreas'ı oynadım.

Hitman 3'ün desteği var mı? Ve oyun FPS değerleri nasıl dediğiniz oyunlardab san Andreas'ı oynadım.
Evet. Hitman 3 destekliyor. Proton ile rahatça oynarsınız.

Ilk-Windows-11-Guncellemesi-Desteklenmeyen-PClere-de-Geliyor-1920x1080.jpg

Sun Valley 2 olarak da bilinen Windows 11 22H2, Eylül ayı bitmeden önce kullanıma hazır olacak. Windows 11 2022 güncellemesi, işletim sisteminin ekim 2021'de piyasaya sürülmesinden bu yana Windows 11 için sunulan ilk güncelleme olacak. Teknoloji devleri ise yeni Windows 11 sürümü kullanıma açılmadan önce kendi sürücülerini kullanıma sunmaya başladı bile. Bir hatırlatma olarak, Windows […]

Devamı: Windows 11 22H2 Destekli Sürücüler: Intel, AMD ve NVIDIA
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Windows 11 harika tek kelime ile muhteşem bu güncelleme sonrası çok daha iyi olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı