Windows 11 22H2 kurmak istiyorum ama kanallara girince sorun çıkabilir mi bilmiyorum. Güncel ISO var mı veya kanallara girmemi önerirseniz hangi kanala girmeliyim?
22622! Yeni özellikler bekle beni! @yusuf6554 beta kanal öneriniz için sağ olun hocam. Şu an indiriyorum. Betaya hoş geldin mesajınızı alırım.
Hoşbulduk. Öncelikle bu sürümde birlikte aç menüsü güncellendi mi? Bir de sekmeler dosya gezginine artık gerçekten geliyor diye duydum. Doğru mudur?Hocam hoş geldiniz aramıza.
Biz artık "Yeni Özellik Kulübü"yüzHocam hoş geldiniz aramıza.
22622 kullananlar kulübü![]()
Hoşbulduk. Öncelikle bu sürümde birlikte aç menüsü güncellendi mi? Bir de sekmeler dosya gezginine artık gerçekten geliyor diye duydum. Doğru mudur?
Aa evet sizin rehberler gayet yararlı. Dosya sekmelerini getirmeyi release preview'in ilk isosunda denemiştim.Gelmez ise getiririz vivetool ile hocam. Rehberlerime bakabilirsiniz.
22622 yapısı tüm özelliklerin açık olduğu kanal değil miydiGelmez ise getiririz vivetool ile hocam. Rehberlerime bakabilirsiniz.
Bazı özellikler kapalı oluyor.
Hatırlar mısınız ilk dev yapısında laptoplar resmen çıldırıyordu.
Gelmez ise getiririz vivetool ile hocam. Rehberlerime bakabilirsiniz.
Hocam siz rehberlik konusunda doktora yapmışsınız. Helal olsunWindows 11 rehberlerim burada 22621 ve 22622'de sürümünde kapalı özellikler nasıl acilir hakkında rehberlerim mevcut.
Geldi hocam o özellik. Ama hangi sürümdeydi unuttumGelmez ise getiririz vivetool ile hocam. Rehberlerime bakabilirsiniz.
Aa evet sizin rehberler gayet yararlı. Dosya sekmelerini getirmeyi release Preview'in ilk isosunda denemiştim.
22622 yapısı tüm özelliklerin açık olduğu kanal değil miydi?
22622.575 yapısında otomatik olarak açık geliyormuş birlikte aç. Mustafa Yener isminde bir kanalda izlemiştim.Mesela bende ilk girdiğimde yeni birlikte aç kapalıydı. Vivetool ile açmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.