Windows 11 22H2 güncellemesi yüklenmeli mi?

Birileri içeriğimi her ne kadar "yanlış bilgi" olarak düzenlese de! 22H2 şuan kullanılabilir durumda ve "Preview Channel" kanallarına girmiyorsunuz! Hiç bir kanala giriş yapmanıza gerek yok.

Birileri içeriğimi her ne kadar "yanlış bilgi" olarak düzenlese de! 22H2 şu an kullanılabilir durumda ve "Preview channel" kanallarına girmiyorsunuz! Hiçbir kanala giriş yapmanıza gerek yok.

Windows Update'ye girip güncelleştirmeleri denetle deyince geliyor mu yani?

Windows Update'ye girip güncelleştirmeleri denetle deyince geliyor mu yani?
Sürüm versiyonlarına göre dağıtıyor.
Bana güncelleme denetleme bölümünden geldi.
Doğru mu görüyorum diye Microsoft sitesini gezdim ve yayınlandığı haberini okudum.

Hocam bu Windows çıldırmış, şimdi de böyle diyor :d
Microsoft bi ara yanlışıkla Windows 11'in sistem gereksinimlerini karşılamayan bilgisayarlara Windows 11 güncellemesi yollamıştı. Belki de şuan onun kurbanı oldunuz.

Microsoft bir ara yanlışlıkla Windows 11'in sistem gereksinimlerini karşılamayan bilgisayarlara Windows 11 güncellemesi yollamıştı. Belki de şu an onun kurbanı oldunuz.

Galiba, fakat bence benim bilgisayar Windows 11 için yeterli.

22H2 neredeyse hazır gibi duruyor, yani en azından denemeye değer.

Ben şu an kullanıyorum 21H2'ye göre çok daha hızlı. Windows 10'dan neredeyse farkı yok, aynı hızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…