Windows 11 dowload yaz 1. seçeneğe bas yükseltir. Ayrıca Haziran'da falan yayınlanmadı ben Temmuz'da Windows 10'dan 11e yükseltmiştim 21H2 olarak gelmişti. Sana nasıl geldi onu kafam almadı muhtelemen Insider kanala üye olduğun için gelmiştir.
Birileri içeriğimi her ne kadar "yanlış bilgi" olarak düzenlese de! 22H2 şu an kullanılabilir durumda ve "Preview channel" kanallarına girmiyorsunuz! Hiçbir kanala giriş yapmanıza gerek yok.
Microsoft bir ara yanlışlıkla Windows 11'in sistem gereksinimlerini karşılamayan bilgisayarlara Windows 11 güncellemesi yollamıştı. Belki de şu an onun kurbanı oldunuz.
Windows 11 dowload yaz 1. seçeneğe bas yükseltir. Ayrıca Haziran'da falan yayınlanmadı ben Temmuz'da Windows 10'dan 11e yükseltmiştim 21H2 olarak gelmişti. Sana nasıl geldi onu kafam almadı muhtelemen Insider kanala üye olduğun için gelmiştir.
Hayır yayınlanmamıştı Temmuz da ben Windows 10'da 21H2 yükseltmesi gelmişti.
Sanıırm değil Insider'e üye oldu ondan kaynaklı.
Senin yükledğin yer 3. parti site linkine baktım.
Eee PC health check ile denetlemeden hemen gelen güncellemeyi şak diye kurulmaz. Çünkü Microsoft'tan her şey beklenir.
Herhangi bir kanala girmeden Windows 11 22H2 ISO indirerek yükseltebiliyordunuz. İnsider kanala Windows kullanan bir kullanıcı en az 1 kez üye olmuştur ayrıca. Yeni özellikleri test etmek güzel oluyor. Ayrıca UUP dump sitesi isoları Microsoft sunucularından alıyor. 3.parti site ama isolar 3.parti değil.