Yedeklemek istediğin ne var? Fotoğraf filan mı oyunların fln mı?Yarın bir denerim olmazsa. Peki yedekleme işini nasıl yapmalıyım hocam ?
Yedeklemek istediğin ne var? Fotoğraf filan mı oyunların fln mı?Yarın bir denerim olmazsa. Peki yedekleme işini nasıl yapmalıyım hocam ?
8 GB RAM'de sıkıntı çıkar yani anladığım kadarıyla?
Sistemim iyi ve destekliyor zaten. Sürekli bana 11'e geçin diyor. Arayüz de benim için önemli hocam.
Fotoğraflar zaten OneDrive'da yedekli. Uygulamalarım, klasörlerim falan işte. Onlar yedeklensin istiyorum hocam.Yedeklemek istediğin ne var? Fotoğraf filan mı oyunların fln mı?
8 GB oyun artı sistem için yetersiz kalacaktır. Windows 11 daha çok RAM tüketiyordu. Giderilmiş olabilir ama sanmam temalar animasyonlar hizmetler vb. oyun oynanmasa önerirdim. Ayrıca sistem destekliyor ama RAM işi bozuyor. Benim işlemcim Windows 11 desteklemiyordu. Ancak ben bir süre sonra kurmuştum. Bayağı akıcı geldi ancak durduk yere kullanıcı ayarlarında sorunlar yaşamaya başlamıştım. Tabii o zamanlar birkaç ay olmuştu çıkalı. Şimdi oturmuştur. Ama ben bir süre geçmeyi düşünmüyorum.
İstiyosan yükseltme yardımcısıyla geçip dosyalarımı koru de, istersen flash belleğe at.Ben önemli dosyalarım olduğu için 10'a böyle geçmiştim gayet memnunum.Fotoğraflar zaten OneDrive'da yedekli. Uygulamalarım, klasörlerim falan işte. Onlar yedeklensin istiyorum hocam.
Uygulamaları da sonradan kuracağım olmazsa. En sevmediğim iş. 30 Kere E-Posta adresim ile Şifremi girmek benim için eziyet. Hele ki Opera GX'i kurmak tam bir eziyet.İstiyosan yükseltme yardımcısıyla geçip dosyalarımı koru de, istersen flash belleğe at.
Çok RAM Tüketmiyor mu yani ? Çünkü şu anda 7,85 RAM Kullanılabilir var da. Windows 11'de Kullanılabilir RAM Daha mı az ?Hocam o sorunlar düzeldi yeni bilgi olarak.
Uygulamaları da sonradan kuracağım olmazsa. En sevmediğim iş. 30 kere e-posta adresim ile şifremi girmek benim için eziyet. Hele ki Opera GX'i kurmak tam bir eziyet.
Çok RAM tüketmiyor mu yani? Çünkü şu anda 7,85 RAM kullanılabilir var da. Windows 11'de kullanılabilir RAM daha mı az?
Uygulamaları da sonradan kuracağım olmazsa. En sevmediğim iş. 30 kere e-posta adresim ile şifremi girmek benim için eziyet. Hele ki Opera GX'i kurmak tam bir eziyet.
Çok RAM tüketmiyor mu yani? Çünkü şu anda 7,85 RAM kullanılabilir var da. Windows 11'de kullanılabilir RAM daha mı az?
Sizinkinde harici ekran kartı var mı hocam ? Benim abimin 8 GB RAM Bilgisayarın da 3 GB RAM Kullanıyor Windows 11.İyimiş, bende 2.2 GB boşta 4 GB RAM'dan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.