Çözüldü Windows 11 22H2 nasıl temiz kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye

Önce Rufus'ta RTM ISO ile gereksinimleri kaldırıyoruz. Sonra BIOS'tan USB'yi ilk sıraya mı alacağım? Yoksa setup.exe mi çalıştıracağım?

Çözüm
Önce Rufus'ta RTM ISO ile gereksinimleri kaldırıyoruz. Sonra BIOS'tan USB'yi ilk sıraya mı alacağım? Yoksa setup.exe mi çalıştıracağım?

BIOS'tan USB ilk sıraya alman gerekli. Daha sonra yükleme ekranı gelir. Bunları yapmadan önce C diskinde önemli olan tüm verilerini yedekle. Sürücü seçme kısmında da D: Diskini silmemeye özen göster. Veya tüm verilerini yedekle C ve D diskini komple sil ve yeniden oluştur.
@Prime777 hocam Windows 11 22H2 kurulum ekranına geldim. Yükseltme mi? Yoksa gelişmiş seçeneğini mi seçeyim?

Gelişmiş seçeneğini seçip temiz kurulum yapmanı öneririm. Dosyalarını saklamak istiyorsan yükseltme tıklayabilirsin ama orası hata verebiliyor.

Gelişmiş seçeneğini seçip temiz kurulum yapmanı öneririm. Dosyalarını saklamak istiyorsan yükseltme tıklayabilirsin ama orası hata verebiliyor.

Gelişmiş yapacağım. Peki C: Diski silinebiliyor değil mi? Windows 11 şu an yüklü ya 2 tane olmasın diye.

Hocam kurulum İngilizce vallahi hiçbir şey anlamadım. Burada C: Diski hangisi? @Prime777 bana silmem gerektiğini söylediler biçimlendirme mi yapmalıyım?

Eki Görüntüle 1523951

Sizin bileğeciniz iş. C diskinin GB'si kaçtı? Sil yaparsanız disk bölümü silinir bir de disk içerisindeki dosyalar silinir. Biçimlendir yaparsanız disk içerisindeki dosyalar silinir.

@Prime777 kaç GB olduğunu bilmiyorum. Ne yapacağım? 50 MB olan D: Diski onu biliyorum sadece.

Windows'a girip bakın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…