Çözüldü Windows 11 22H2 nasıl temiz kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Muhtemelen Rufus üzerinden sadece güncelleme yüklemeye çalışıyorsun diye algılıyorum ben yazdıklarından. Aşağıda ki linkten Windows 11 22H2 ISO indirip Rufus ile USB belleğe yazdırıp temiz kurulum yapabilirsin. Temiz kurulumdan kastım Windows'u komple silip tekrar yüklemen.

Önce Rufus'ta RTM ISO ile gereksinimleri kaldırıyoruz. Sonra BIOS'tan USB'yi ilk sıraya mı alacağım? Yoksa setup.exe mi çalıştıracağım?

Çözüm
Önce Rufus'ta RTM ISO ile gereksinimleri kaldırıyoruz. Sonra BIOS'tan USB'yi ilk sıraya mı alacağım? Yoksa setup.exe mi çalıştıracağım?

BIOS'tan USB ilk sıraya alman gerekli. Daha sonra yükleme ekranı gelir. Bunları yapmadan önce C diskinde önemli olan tüm verilerini yedekle. Sürücü seçme kısmında da D: Diskini silmemeye özen göster. Veya tüm verilerini yedekle C ve D diskini komple sil ve yeniden oluştur.
@Prime777 kaç GB olduğunu bilmiyorum. Ne yapacağım? 50 MB olan D: Diski onu biliyorum sadece.

Tek disk ise disklerin hepsini silin geçin. Ha bilmiyorsanız diskin birini çıkarın en basit yöntem bu sadece formatlanacak disk kalsın. Eğer tek diski birden fazla parçaya da böldüyseniz bana müsaade usta :D.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı