Windows 11 22H2 sürümü olmuş

Ancak 21h2'ye dönecek kadar büyük hata yok zaten.
1 kere hata oldu oda yeniden başlatırken boot ederken 21H2 tarzında ilerleme animasyonu karşıma çıktı sonra düzeldi.

Microsoft, pencerelerin kenarlarını sivri yerine eğri çizgi yapınca bunu yenilik diye sunmaktan vazgeçmeli. Yenilik dediğin sistemin kararlılığını ve hızını etkilemeli. Yıl 2022 ve hala Windows işletim sistemi +30 GB yer kaplıyor. Benim gibi milyarlarca kullanıcının ömrü hayatında hiç kullanmadığı ve kullanmayacağı uygulamaları zorla yüklememeli. Outlook dayatmasından da vazgeçmeli.

Bence akışına bırakın abi, 22H1 gelmeden 22H2 ne oluyor?

Yanlış dediysem 22H1 çıkmadı diye biliyorum.

Bu sabah Windows 11 çöktüğü için bu bahaneyle Windows Insider ISO'su ile 22621 sürümüne temiz kurulum ile geçtim. Bundan önce yükseltme ile kullanıyordum, temiz kurulum yapınca bir tık daha hızlandı çok güzel oldu. Bundan önce sistemde tepkiselliğin olmamasından şikayetçiydim. Yani Windows 10'daki o tepkisellik yoktu ancak 22H2'de bunu çözmüşler, artık seri bir şekilde klasörler arasında geçerken bile gecikme yaşamıyorum. En basitinden masaüstünde sağ tıklayınca açılan bağlam menüsü bile gecikmeli açılıyordu. Kısacası 22H2 sürümünü beğendim. Kesinlikle Windows 11 bu şekilde piyasaya sürülmeliydi, 21H2 ile insanların gözlerini korkuttular yeterince.

Önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…