2-3 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Böyle olduğunda görev yöneticisine girip Windows Gezginini kapatıyorum ve dosyaya basıp yeni görev çalıştır'dan tekrar explorer.exe'yi açıyorum.Windows 11 22H2 22621.436 kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımı uyku modundan çıkarttığım zaman görev çubuğunda yer alan uygulamaların simgesi kaybolmuş oluyor.
Eki Görüntüle 1464214
Aynı sorun Windows 10'da da var.Windows 11 de daha çok düzeltecek sorun var anlaşılan.
Uykudan uyandıktan sonra explorer.exe'yi yeniden başlat gibisinden bir görev versek sorunu manuel olarak halletmiş oluruz aslında.Aynı sorun Windows 10'da da var.
Aynı sorun Windows 10'da da var.
Windows 11 22H2 22621.436 kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımı uyku modundan çıkarttığım zaman görev çubuğunda yer alan uygulamaların simgesi kaybolmuş oluyor.
Eki Görüntüle 1464214
Masaüstü bilgisayar kullandığım için bilgisayarı hiç uyku moduna almıyorum. Bu nedenle bu sorun hakkında yorum yapamayacağım.Vallahi bende 22H2 kullanıyorum ben hiç bu sorunu yaşamadım @yusuf6554 abi sen hiç bu sorunu yaşadın mı acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.