Windows 11 22H2 uyku modunda uygulamaların simgesi kayboluyor

xakiran

Hectopat
Windows 11 22H2 22621.436 kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımı uyku modundan çıkarttığım zaman görev çubuğunda yer alan uygulamaların simgesi kaybolmuş oluyor.

1658828132823.png

Son düzenleme:
Windows 11 22H2 22621.436 kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımı uyku modundan çıkarttığım zaman görev çubuğunda yer alan uygulamaların simgesi kaybolmuş oluyor.

Eki Görüntüle 1464214
2-3 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Böyle olduğunda görev yöneticisine girip Windows Gezginini kapatıyorum ve dosyaya basıp yeni görev çalıştır'dan tekrar explorer.exe'yi açıyorum.

Vallahi bende 22H2 kullanıyorum ben hiç bu sorunu yaşamadım @yusuf6554 abi sen hiç bu sorunu yaşadın mı acaba?
Masaüstü bilgisayar kullandığım için bilgisayarı hiç uyku moduna almıyorum. Bu nedenle bu sorun hakkında yorum yapamayacağım.

Ben de masaüstü kullanıyorum ve hep normal kapatırım uykuya almam kolay kolay. Bazı oyunlarda checkpoint çok uzakta olursa mesela o an kaldığım yerden açmak için uykuya alırım başka işim çıkarsa.

Hortlamış gibi oldum ama bu sorun bende de var. 21H1 de böyle bir sorun yoktu. Dediğiniz gibi görev yöneticisinden dosya gezginini yeniden başlatıyorum yada en iyisi uyku modunu kapatmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı