Windows 11 22H2'de en sevdiğiniz özellik nedir?

Windows 11 21H2'deki hataların gitmiş olması zaten başlı başına bir artı.

En sevdiğim 22H2 özelliği Başlat menüsündeki sabitli uygulamalar listesinin boyutunun genişletilebilmesi. Eskiden 3 satır ile kısıtlıydı, artık 4 satıra çıkarılabiliyor. İsteğe bağlı olarak 2 satıra da düşürülebiliyor, 2 satıra düşürüldüğünde önerilenler paneli genişlemiş oluyor.

Ayrıca 22H2 ile birlikte Windows 10X'tekine benzer bir ses göstergesi geldi. Artık klavye ile sesi açıp kapatırken eski Windows 8 ses göstergesi değil, yeni Fluent ses göstergesi geliyor.

Windows 11 21h2'deki hataların gitmiş olması zaten başlı başına bir artı.

En sevdiğim 22H2 özelliği başlat menüsündeki sabitli uygulamalar listesinin boyutunun genişletilebilmesi. Eskiden 3 satır ile kısıtlıydı, artık 4 satıra çıkarılabiliyor. İsteğe bağlı olarak 2 satıra da düşürülebiliyor, 2 satıra düşürüldüğünde önerilenler paneli genişlemiş oluyor.

Ayrıca 22H2 ile birlikte Windows 10X'tekine benzer bir ses göstergesi geldi. Artık klavye ile sesi açıp kapatırken eski Windows 8 ses göstergesi değil, yeni fluent ses göstergesi geliyor.

En sevdiğim özellik dosya yöneticisinde sekme özelliği.

Ancak geliştirmeye ihtiyacı var.

Windows 11 22H2'de en sevdiginiz ozellik nedir?

Benim çok tatlı ve oyuncak gibi durması köşelerinin yuvarlak olması animasyonları da çok yumuşak ben bazen canım sıkıldığında sırf kullanması sevkli diye açıp sürekli ayarlarıyla oynuyorum pencerelerin yerini değiştirip duruyorum başlat ve arama menülerini açıp kapatıyorum tabii işlemcim yetersiz olduğundan kasıyor çoğu yerde ama olsun yine de çok güzel. Söylediğim gibi Windows 10 bana ağır abi sert birisi gibi geliyordu ama Windows 11 tatlış bir oyuncak gibi geliyor animasyonları yumuşak köşeleri yuvarlak olduğu için.

Windows 8'den kalan ses ve parlaklık animasyonlarının yenilenmesi ve dosya gezgini sekmeleri oldukça güzel olmuş.
Ayrıca Görev Yöneticisi gibi tasarımı Windows 8'den beri aynı olan uygulamaların arayüzünün yenilenmesi de hoşuma gitti.

Windows 8'den kalan ses ve parlaklık animasyonlarının yenilenmesi ve dosya gezgini sekmeleri oldukça güzel olmuş.
Ayrıca Görev Yöneticisi gibi tasarımı Windows 8'den beri aynı olan uygulamaların arayüzünün yenilenmesi de hoşuma gitti.

Hocam ben şu anda W11 21h2deyim 22H2'ye gecmeli miyim sizce?
Not: 22H2 çıkana kadar 22h2deydim.

Hocam ben şu anda W11 21h2deyim 22H2'ye gecmeli miyim sizce?
Not: 22H2 çıkana kadar 22h2deydim.

Ekran kartınız benimki gibi NVIDIA ise rahatlıkla geçebilirsiniz hocam.
Not: Ekran kartınız NVIDIA ise en son sürücüyü indirin ve kurun.

Fakat sisteminizde AMD ekran kartı varsa indirmenizi önermiyorlar şu an.
AMD ekran kartlı sistemlerde GPU kullanım sorunu varmış.

Ekran kartınız benimki gibi NVIDIA ise rahatlıkla geçebilirsiniz hocam.
Not: Ekran kartınız NVIDIA ise en son sürücüyü indirin ve kurun.

Fakat sisteminizde AMD ekran kartı varsa indirmenizi önermiyorlar şu an.
AMD ekran kartlı sistemlerde GPU kullanım sorunu varmış.

Desteklenmeyen sistem NVIDIA GTX 970M ancak W11 21H2 Windows 10'dan daha stabil çalışıyor olmazsa temiz kurulum ile geçerim 22H2'ye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı