Sürücülerin hepsini kurdun mu? Optimizasyon ayarlarını yaptın mı? Windows'un kendine gelmesine izin ver, yeni kurulduğu zamanlar kasabiliyor sonra düzelebiliyor bu durum.
Sürücüleri kendi üreticinin sitesinden bulabilirsin, onları kur. Sürücüleri tamamladıktan sonra bu rehberleri yaparak biraz daha hızlandırabilirsin hızlandırmaktan daha çok Windows üzerinden gereksiz şeyleri kapatarak yükü azaltmak.
Windows 11 güncellediğimiz zaman bildiğiniz gibi Windows giriş deneyimi diye bir şey çalışıyor ve gayet iyi RAM harcıyor. Sizce bunu nasıl kapatabilirim tamamen ya da önemli bir şey mi? Önemliyse kapatmam ama ismine bakınca pek önemli gibi durmuyor. Görevi sonlandır dediğim zaman yeniden...
Windows 11 kurulumunu gerçekleştirdikten sonra, kullanıcıların yapması gereken önemli ayarlar bulunmakta; zamanlanan telemetry görevlerini kaldırma, gereksiz hizmetleri devre dışı bırakma, kullanılmayan Store uygulamalarını kaldırma veya arka planda çalışmasını önleme. Windows 11'i kurarken...
Windows'u temizlemek için basit adımları göstereceğim. 1- Basit bir işlem olan Windows'un disk temizleme aracını çalıştırın. Windows tuşu + R cleanmgr.exe Enter Disk temizleme aracını çalıştırdıktan sonra sistem dosyalarını temizleme tıklayın mutlaka, yoksa eski Windows Update kalıntısını...
Windows 10 Home içerisindeki hizmetlerin anlamlarını, ne işe yaradıklarını, hangilerin devre dışı bırakılması gerektiğini anlatacağım. Hizmetlerin sıralaması rastgele yapılmıştır. Tüm hizmetler eklenmedi, merak edilen veya otomatik çalışan hizmetler eklendi. Windows Anında İletme Bildirimleri...
Ben direk geri döndüm 21H2'ye . Nvdia kartları etkileyen bir performans sorunu var. Şuan 22h2 berbat ötesi. Zaten diğer forumlarda ve yabancı forumlarda da bir dünya konu var. Örneğin bknz.
Ben direk geri döndüm 21h2'ye. NVIDIA kartları etkileyen bir performans sorunu var. Şu an 22H2 berbat ötesi. Zaten diğer forumlarda ve yabancı forumlarda da bir dünya konu var. Örneğin bknz.
Evet bende de var. Normalde Valorant oyununda en yüksekte sabit 144FPS alırken (OBS+arkadaşlarıma ekran açıkken bile), 22H2'yi yüklediğimden beri 100FPS'lere düşüyor. Tabii bu anlık oluyor ama gene de oyun performansımı düşüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ben direk geri döndüm 21h2'ye. NVIDIA kartları etkileyen bir performans sorunu var. Şu an 22H2 berbat ötesi. Zaten diğer forumlarda ve yabancı forumlarda da bir dünya konu var. Örneğin bknz.
Anlık olarak kullanıyorum. Güncellemeyi daha bugün yükledim ve çok fazla performans sorunu bulunuyor. 300 FPS aldığım oyunda 50 FPS'in üzerine çıkamıyorum şu an. Sistem yönünde bir problem göremedim. Fakat oyunlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.