- Makaleler
- 1
Horizon 4 bechmark testi yaptım. 21h2'ye göre 5 FPS'lik bir artış yakaladım.
Gereksiz format önerilmez. Bazen ek hatalar bile getirir. Microsoft Store'un gelmemesi gibi. Yükseltme ile geçip hata var ise format atılması gerekir.Format her zaman en emin yoldur. Hata oluşmasını önler.
@Prime777 hocam böyle kaldı 3-4 dakikadır normal mi?
Normal değil mi hocam.
@Prime777 bu normal mi hocam?
İndirdim hiçbir sıkıntı olmadan performans olarak oyunlarda azacık drop bile yesem işlemci ve RAM kullanımının azalmış olması ve normalde 35-120 arası aldığım oyunda artık 45-125 arası alıyorum.
@Prime777
Hocam şu hatanın da çözümünü verseniz keşke be.
Biliyorsanız söyler misiniz?
Hiçbir bilgim yok, tekrar kurmayı deneyebilirsin uygulamayı.
Hocam @Prime777 windows.old klasörünü silmek oyunlarda dropu azaltır mı?
Eski Windows sürümüne dönmek istemiyorsan silebilirsin ama dropları azaltmaz çünkü diskle alakalı. Disk droplar ile çok alakalı değil ama yine de alakası var. Disk çok dolu değilse etki etmez bence. Doluysa silmeni öneririm, kaplamalar erken yüklenebilir belki drop azalabilir eğer böyleyse.
20 GB gibi bir alan tutuyor fakat oyunlarda drop var şimdi silersem ve düzelmezse hiç geri dönemem o yüzden biraz riskli.
Sistemin uyumlu değilse kasma yapabilir. Windows 11, desteklediği sisteme göre geliştiriliyor. Sana kalmış.
21H2 bu kadar kasmıyordu sanki ama bana mı öyle geliyor bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.