Windows 11 22H2'den sonra performans düşüşü

İşletim sistemi
Windows 11
Hocam ben sürekli unutuyorum. Bir tane video açıp baktım, sizin performansta pek normal değil gibi.
Kaç kere konu açtım hala bu soruna çare bulamadım. Testlerde 300-250 FPS gibi bir değer alıyor.

Hocam ben sürekli unutuyorum. Bir tane video açıp baktım, sizin performansta pek normal değil gibi.

Kesinlikle normal değil farkındayım.

Kaç kere konu açtım hala bu soruna çare bulamadım. Testlerde 300-250 FPS gibi bir değer alıyor.
Hocam siz MX-450 ekran kartının kullanıldığına emin misiniz? Bakmadıysanız hiç, bir ona bakın derim.

Windows 11 pişmanlıktır.

Windows 11 pişmanlıktır.
Hocam ben öyle düşünmüyorum bence çok güzel Windows 10'a göre ancak bilemiyorum acaba sisteme hasar falan verecek düzeyde bir yazılım hatası mı vardı? 22H1 sürümünü yükleyeceğim şimdi ben ya.

Hocam nerden yükleyeceksiniz formatsızsa bende indireyim

Hocam herkesin kendi kararı bende beğenerek kullanıyorum Windows 11'i.
Hocam 21H2 imiş ismi ben yanlış biliyormuşum. Hâlâ daha arayış içerisindeyim ancak formatsız kuruluyor mu bilmiyorum. Ben kurayım eğer düzelme olursa size yazarım isterseniz geçersiniz sanırım format atmak istemiyorsunuz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…