Hocam ben sizin aldığınız değerleri MX450 ile alıyorum.Maalesef hocam, Amerika temsilcileriyle görüşme yapmayı deneyeceğim şimdi. Şuan orada gündüz sanırım.
Hocam ben sizin aldığınız değerleri MX450 ile alıyorum.Maalesef hocam, Amerika temsilcileriyle görüşme yapmayı deneyeceğim şimdi. Şuan orada gündüz sanırım.
Hocam ben sürekli unutuyorum. Bir tane video açıp baktım, sizin performansta pek normal değil gibi.Hocam ben bu değerleri MX450 ile alıyorum![]()
bende 8 GB RAM var.
Kaç kere konu açtım hala bu soruna çare bulamadım. Testlerde 300-250 FPS gibi bir değer alıyor.Hocam ben sürekli unutuyorum. Bir tane video açıp baktım, sizin performansta pek normal değil gibi.
Hocam ben sürekli unutuyorum. Bir tane video açıp baktım, sizin performansta pek normal değil gibi.
Hocam siz MX-450 ekran kartının kullanıldığına emin misiniz? Bakmadıysanız hiç, bir ona bakın derim.Kaç kere konu açtım hala bu soruna çare bulamadım. Testlerde 300-250 FPS gibi bir değer alıyor.
Hocam ben öyle düşünmüyorum bence çok güzel Windows 10'a göre ancak bilemiyorum acaba sisteme hasar falan verecek düzeyde bir yazılım hatası mı vardı? 22H1 sürümünü yükleyeceğim şimdi ben ya.Windows 11 pişmanlıktır.
Evet eminim 86 derece oluyo oynarken birde %50 civarı kullanıyo iris de 0 yazıyor. Şuan biraz iyileşti gibi 170-220 arası almaya başladım.Hocam siz MX-450 ekran kartının kullanıldığına emin misiniz? Bakmadıysanız hiç, bir ona bakın derim.
Hocam nerden yükleyeceksiniz formatsızsa bende indireyimHocam ben öyle düşünmüyorum bence çok güzel Windows 10'a göre ancak bilemiyorum acaba sisteme hasar falan verecek düzeyde bir yazılım hatası mı vardı? 22H1 sürümünü yükleyeceğim şimdi ben ya.
Hocam 21H2 imiş ismi ben yanlış biliyormuşum. Hâlâ daha arayış içerisindeyim ancak formatsız kuruluyor mu bilmiyorum. Ben kurayım eğer düzelme olursa size yazarım isterseniz geçersiniz sanırım format atmak istemiyorsunuz hocam.Hocam nerden yükleyeceksiniz formatsızsa bende indireyim
Hocam herkesin kendi kararı bende beğenerek kullanıyorum Windows 11'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.