Windows 11 22H3 ne zaman çıkacak?

Ne çıkarsa çıksın Allah Rızası için artık bazı gereksiz özellikler kalsın, isteğe bağlı yüklensin. Arka planda çalışan çoğu uygulamaya son verilsin. Ek olarak ''hotmail/outlook'' hesabı ile oturum açma zırvalığı da kalksın.
 
Ne çıkarsa çıksın Allah rızası için artık bazı gereksiz özellikler kalsın, isteğe bağlı yüklensin. Arka planda çalışan çoğu uygulamaya son verilsin. Ek olarak ''hotmail/outlook'' hesabı ile oturum açma zırvalığı da kalksın.

İmkansız Microsoft hesabı olayı bazı sürümlerde zorunlu olmaya başlamışken ve ms ile login olunduğunda BitLocker açılıyor iken imkansız. Bence XP'den beridir kullanılan explorer.exe ve iexplore.exe sıfırdan yazılmalı ve tamamen kaldırılmalı. Çok çok fazla eski kod mevcut en eski kod 2-3 senelik hale getirilmeli. 22M3 olarak çıkarabilirler bence bu arada yeni sürümü 2022 moment 3 olarak yani.
 
O da küçük güncelleme şeklinde gelecek 23H2 testlerine başlandı beta kanalda. @Leon Dayı

Windows 10'a geçen gelen güncelleme güzel olmuş ama keşke Windows 10'a özel klasör simgeleri ve sağ tık menüsü değişse. Windows 7'den kalmaları hiç hoş değil. Değiştirmek için Windows 11 gibi sorunlu işletim sistemini mi seçmişler mis gibi stabil Windows 10 varken.
 
Windows 10'a geçen gelen güncelleme güzel olmuş ama keşke Windows 10'a özel klasör simgeleri ve sağ tık menüsü değişse. Windows 7'den kalmaları hiç hoş değil. Değiştirmek için Windows 11 gibi sorunlu işletim sistemini mi seçmişler mis gibi stabil Windows 10 varken.

Değişmez bence Windows 11 özelliği.
 
23H2 şu an canary kanalında yalnız :)


"Build 22631'deki Windows ınsiders, ayarlar > sistem > hakkında (ve winver) altında sürüm 23h2'ye güncellenen sürümü görecek. Bu, Windows 11, sürüm 23h2'nin, en son Windows 10 özellik güncellemelerine benzer şekilde müşterilere teslim edilecek olan bu yılın yıllık özellik güncellemesi olacağını gösterir. Burada bahsedildiği gibi, Windows 11, takvim yılının ikinci yarısında piyasaya sürülen yıllık bir özellik güncelleme ritmine sahip olacaktır. Daha fazla bilgi için buradaki bu blog gönderisine bakın"
Microsoft'un sitesinden alıntıdır
 
Bakın 22H3 olmaz Microsoft 23h2'yi çıkartacak haberiniz olsun.

Hocam zaten 22H2'nin eklentisi olarak çıkar moment 3 güncellemesi şeklinde zamanında V1 v2 olarak aynı sürümün birkaç revizyonu çıkmıştı ayrıca yılın başında gelmesi gereken 23H1'i de getirmediler. Bu yüzden güncelleme sistemi şaşırdı 23h2'yi de 10 Ekim'de çıkarmayı planlıyorlar diye biliyorum.

Windows 11'in aynısına gerek yok ki Windows 10'a uyacak şekilde bir tasarım getirebilirler.

Windows 10'u 2025'te desteklemeyi bırakacaklarını söyledi zaten firma artık güvenlik güncelleştirmeleri dışında başka hiçbir şey çıkarmayacaklar 10'a. Bu nedenle güvenlik güncelleştirmeleri bile getirmedikleri bir sisteme neden özellik güncellemesi getirsinler ki.
 

Geri
Yukarı