Windows 11 23H2 geçilir mi?

Bence 11 e geçilmez modern sistemimde bile Windows 11 yavaş çalışıyor.
11 24H2 ise sorunlu bir güncelleme. Yani ille de ben 11 e geçeceğim diyorsanız 23h2 sürümüne geçilmeli.
Bu ve buna benzer hatalar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Windows 10 daha mı iyi yoksa Windows 11 mi karar veremedim. Sıkıntı çıkarır mı acaba geçsem?

Oyun performansı olarak Windows 10, Windows 11'den daha iyi. Bilgisayarın linkini atabilirsen daha da fazla yardımcı olabilirim :)

Oyun performansı olarak Windows 10, Windows 11'den daha iyi. Bilgisayarın linkini atabilirsen daha da fazla yardımcı olabilirim :)
Değil inanın değil. Bilgisayarım Windows 11 ile tam uyumlu olmasına rağmen hatta işlemcim bile windows 11 için üretilmesine rağmen Windows 10 daha kararlı çalışıyor.
Hele Windows 11 24h2 tam bir hayal kırıklığı.
Windows 11 ise hala daha Windows 10 kadar hızlı ve kararlı çalışmıyor.

Değil inanın değil. Bilgisayarım Windows 11 ile tam uyumlu olmasına rağmen hatta işlemcim bile Windows 11 için üretilmesine rağmen Windows 10 daha kararlı çalışıyor.

Windows 10 da 60 FPS ile oynadığım oyun Windows 11 de 45 FPS'ye düştü.

W11'den W10a geçtim RAM çok düştü işlemci kullanımıda düştü destek bitene kadar ilerle.
Ram tüketimi aynı gibi geldi bana ama Windows 11 de garip garip hatalar var hocam.
Bir de Windows 10 a eski diyorlar ya nesi eski ben anlamadım ikisinin de Directx12 desteği var daha ne olsun ?
İkisi de NT10.0 üzerinde çalışıyor. Aslında Windows 11 diye bize sunulan işletim sistemi kaputun altında Windows 10 yani.😉
10 kullanmaya devam. 👌

Son düzenleme:
RAM tüketimi aynı gibi geldi bana ama Windows 11 garip garip hatalar var hocam.
Bir de Windows 10'a eski diyorlar ya nesi eski ben anlamadım ikisinin de DirectX12 desteği var daha ne olsun?
İkisi de NT10.0 üzerinde çalışıyor. Aslında Windows 11 diye bize sunulan işletim sistemi kaputun altında Windows 10 yani.😉

Olay drectx12 desteklemesi değil dostum. Windows 11 bazı bilgileri yanlış gösteriyor ve Windows 10'a göre daha çok mavi ekran veriyor. Adamın Windows 10 da kalması mantıklı bir durum.

Olay drectx12 desteklemesi değil dostum. Windows 11 bazı bilgileri yanlış gösteriyor ve Windows 10'a göre daha çok mavi ekran veriyor. Adamın Windows 10 da kalması mantıklı bir durum.
Ben de öyle dedim ya zaten.😁
Ben de halihazırda 10'a geçtim geri.
İkisi de aynı işletim sistemi zaten Windows 10 daha hızlı ve daha iyi sadece.😁😎
Beni bağnaz olmakla suçlayanlar vardı 10 kullanıyorum diye halbuki windows 11 de aslında Windows 10
Windows 11 yavaş ve hatalı bir işletim sistemi maalesef.
Ben hala Windows 10 kullanıyorsam bir sebebi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı