Hasanxcd
Decapat
- Makaleler
- 1
Uupdump sitesinde 24H2 güncel sürümü mevcut release Preview olarak güncelleme alıyor.
Hocam Microsoft'tan indireceğim ben ama dev mi kanaryamı yoksa betamı indirmem lazım.
Uupdump sitesinde 24H2 güncel sürümü mevcut release Preview olarak güncelleme alıyor.
Hocam Microsoft'tan indireceğim ben ama dev mi kanaryamı yoksa betamı indirmem lazım.
UUPDump üzerinden indirin. beta Dev indirmeyin kanalda kalırsınız. Direkt UUPDump ile indirin normal iso geçsin elinize. Az önce işlemci değiştirdim ben de kurdum 24H2.Hocam peki nereden indireceğim? Bulamadım da.
Hocam buldumda beta mı dev mi yoksa kanaryamı hangisini seçmeliyim.
Dev ve canary de 24H2 sürümüne sahip ama onlarda fazla sorun olabiliyor.
Release Preview yani ön izleme sürümünü indirmeniz lazım.
Hocam orayı kullanmamanızı tavsiye ederim. Düz 24H2 ISO indirerek en stabil güncellemeleri alabilirsiniz. Ama siz bilirsiniz. Insider olarak kullanmak çok zor olmasa da zor biraz yani. Özellikle güncellenmiş bir tabanda hatalar ortaya çıkabilir...Release prewiew channel yazıyor.
Release prewiew channel yazıyor.
Şu anda W11 24H2 26100.1457 kullanıyorum yeni kurdum. Hep problemli ayar istiyor. Videoların, fotoların küçük resimler gözükmüyor. Hoparlör simgesinden enerji tasarrufuna sağ tıklıyorum ayarlar diyorum kapanıyor. Masaüstüne bir şey atıyorsun yenile yapmadan gözükmüyor.
profile koydum daha fazlaya basarsınSistemin ne.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.