Merhaba, yeni PC aldım. Şu an Windows 11 23H2 var, 24H2’ye geçeyim mi? AMD sistemim var. Bir de şu sorun var: Valorant oynuyorum, arka plana geçtiğimde oyun donuyor. F11 yaptım, siyah ekran aldım. Bu güncellemediğim için mi oluyor?
"Full Screen (Windowed)" modunda oyun oynarken Alt + Tab ile başka bir uygulamaya geçip oyuna geri döndüğümde yaşanan birkaç saniyelik takılma, 25H2 güncellemesi sonrasında da maalesef devam ediyor. Bu sorun 24H2 sürümünde başlamıştı. Ben de InControl uygulaması ile sistemimi 23H2 sürümünde...
"Full Screen (Windowed)" modunda oyun oynarken Alt + Tab ile başka bir uygulamaya geçip oyuna geri döndüğümde yaşanan birkaç saniyelik takılma, 25H2 güncellemesi sonrasında da maalesef devam ediyor. Bu sorun 24H2 sürümünde başlamıştı. Ben de InControl uygulaması ile sistemimi 23H2 sürümünde...
Hocam videoları izlerken hangi siteyi söyledilerse o siteden indirdim Microsoft'un sitesinden yani güncel olmama ihtimali yok diye düşünüyorum neyse artık önemli değil bir abini videosundan yaptım 3. deneme miydi 4. deneme miydi neydi şükürler olsun yaptım.